Ocito je da ovdje administratori pokrivaju jednu druge, jer mi nijedan ne odgovara na privatne poruke da mi objasni gdje sam pogrijesio..pa eto, zamolio bih da mi netko objasni zasto, ako mi se odbije zalba, cime sam ja to zasluzio, u protivnom kacim opet i nadodajem i tog administratora, jer vjerujem da postoji krug "frendova" koji nece ic jedni protiv drugih i pokrivat ce se cak i ako su pogrijesili. Zamolio bih administraciju da slucaj preuzme netko od visih administratora, a ne jos jedan "frend" od spomenute dvojice..Znaci ne zelim nista drugo nego objasnjenje zasto sam ja dobio warn za G.P. 6.15, kad sam uredno odbrojao 5 sekundi, pa poceo pucat. Nakon toga sto sam bio kaznjen, sam bio izvan takta i u afektu sam pisao administraciji, tocnije imenovao sam Lebyja Obamu i zatrazio da dodje do mene, da mi kaze gdje sam pogrijesio, nakon oglusivanja na molbu, jos me vise razljutilo i rekao sam izraz kao "bokte jesi li ti normalan? nisam nis pogrijesio" i onda sam dobio ban, nazalost nemam sliku jer ne mogu pristupiti logovima, ali to ne bi trebalo biti smatrano uvrednom jer je to samo izraz koji se koristi u svakodnevnom govoru, nisam apelirao na to da je lud, i to je samo rezultat toga sto je netko neispravno postupio po mome misljenju i odbio mi je reci kako sam trebao postupiti..Igram na serveru jako puno i nema zalbi protiv mene, trudim se postovati pravila i ovakvo nesto, normalno da me je izbacilo iz takta. Znaci trazim samo objasnjenje zasto sam dobio Warn, a zatim i Ban.