Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31427
Players nickname
Tenk Ferdorovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 21, 2023
Time of violation
16:00
Proofs
https://youtu.be/E8sNJd02sx0

Sergej_Apollo

Player
Player
Branili smo panele i imamo razlog a ne pucali random ljude ja a gospodin je pucao na nas kad neko uperi pusku u tebe nevice se sad ces na gradski nego bezis u RL

Tenk Fedorov

Player
Player
Sedim u autu pisem oglase, covek stoji pored mene ubijas ga, ja sedim u autu nista ne radim mene ubijes kakve ja veze imam sto oni tebi kradu panele, moga si mi reci ae skolni kradu ovde da te ne upucamo ali ne, jbg. Pa ubio si 37k ID bez razloga lik samo stoji, a ja bas hteo da odem do tebe da vidim da li ces i na meni da krsis prvaila.

Sergej_Apollo

Player
Player
soryy ja neznam ko je ko jer je dosta ljudi bilo tamo ako sam pogresnog ubio tebe oprosti eto a zalba nek dobijem kaznu ja sam samo branio svoj dom ne ne taj sto je stajao brojao sam mu i taj me je pucao u zutom jer znam ko je dosao je krasti

Tenk Fedorov

Player
Player
soryy ja neznam ko je ko jer je dosta ljudi bilo tamo ako sam pogresnog ubio tebe oprosti eto a zalba nek dobijem kaznu ja sam samo branio svoj dom ne ne taj sto je stajao brojao sam mu i taj me je pucao u zutom jer znam ko je dosao je krasti
respect

Leo Naudi

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Zalba povucena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom