A ti neciju majku, o cemu ti pricas, ajde bezi glupanderu.Vredjas neciju zenu bez ikakvog razloga, o cemu ti pricas
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A ti neciju majku, o cemu ti pricas, ajde bezi glupanderu.Vredjas neciju zenu bez ikakvog razloga, o cemu ti pricas
ti si decko prvenstveno bolestan, pokazi respect, dajte mi za ovo warn na forumu ban in game sta li vec, ali jel moguce da ti spominjes neciju djecu zbog igrice pas te jebo jesi li ti normalan? Jel ti zanimljivo ovo pisat, pa koliko neodgojen moras biti??? Ostavi se igrice i ostavi se bilo cega u zivotu i zamoli roditelje da te dobro istuku za tvoje dobro...Je l Lukasovo dete, znali se sto?
mislim stvarno jako bezobrazno slazem seti si decko prvenstveno bolestan, pokazi respect, dajte mi za ovo warn na forumu ban in game sta li vec, ali jel moguce da ti spominjes neciju djecu zbog igrice pas te jebo jesi li ti normalan? Jel ti zanimljivo ovo pisat, pa koliko neodgojen moras biti??? Ostavi se igrice i ostavi se bilo cega u zivotu i zamoli roditelje da te dobro istuku za tvoje dobro...