Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected For Chief Administrator | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3748
Players nickname
Leona Irac
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 22, 2023
Time
00:00
Proofs
xx

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Pozdrav poštovani Abraham, prvo se želim duboko ispričat, došao sam ovdje da vas pitam ako je možda moguče da me možda primite na interview za adminstratora, znam šta sam ućinio prije 1. god. promijenio sam se puno u tih 365 dana i uvjek mi je bilo na mislima kako bih volio vratit vrijeme da promijenim moje greške, razumijem da mi ne vjeruješ, razumijem te ali te molim ako ima neke šanse da mi daš još 1 priliku kao administrator.
rado bi prihvatio da mi kažes da se prijavim za 2 mijeseca. Više sad roleplay-am i jednostavno sam se sprijateljio sa puno igrača.
ne kršim pravila, radim sve po spisku, meni samo fali da mogu pomoč ostalim igračima pošto mi je malo dosadio roleplay posto sam bio u svim organizacijama i želio bi malo promijenit.
ako to nije moguce, barem se moram zahvalit vama pošto sam počeo u životu gledat stvari na drugi način, znam da ako zeznem nešto da će biti posljedica.
Hvala Abraham i želim ugodan ostatak dana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom