Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16909
Players nickname
David Bumbar
Suspect ID
456, 37921
Date of violation
Jan 23, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/303374/

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
U veceri cetvrtan na peta negde u 23:30 je na prevaru id 456 ubacio svog tvinkija 37921 u moju porodicu ja sam u tom trenutku mislio da je neko drugi odnosno od moji laznih prijatelja te sam mu dao zamenika ne sluteci da je to u stavri id 456 na drugom accu smatram da je ucinio G.1.8 ali ne direkto vec indirekto preko posrednika smatram da je ID 5352 saucesnik i covek koji je sve id 456 dao na main acc molio bih da administarcija pogleda logove od cetvrtka 23:30- do jutarnjih casova jer verujem da je sve sto sam sada rekao istina , samo pravdu zelim jer smatram da je nisam dobio. Prijatan dan vam zelim.

Fendi Black

Player
Player
U veceri cetvrtan na peta negde u 23:30 je na prevaru id 456 ubacio svog tvinkija 37921 u moju porodicu ja sam u tom trenutku mislio da je neko drugi odnosno od moji laznih prijatelja te sam mu dao zamenika ne sluteci da je to u stavri id 456 na drugom accu smatram da je ucinio G.1.8 ali ne direkto vec indirekto preko posrednika smatram da je ID 5352 saucesnik i covek koji je sve id 456 dao na main acc molio bih da administarcija pogleda logove od cetvrtka 23:30- do jutarnjih casova jer verujem da je sve sto sam sada rekao istina , samo pravdu zelim jer smatram da je nisam dobio. Prijatan dan vam zelim.
E moj ti propo si

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • (Igraci ovih naloga su vec kaznjeni za G.P 1.1)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom