Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5220
Players nickname
Cofi Hunter
Suspect ID
5220
Date of violation
Dec 21, 2021
Time of violation
23:25
Proofs
https://youtu.be/wv-wDW8WtTs

Cofi

Player
Player
sve na pov trojica ga pucamo liku se ne skidaju helti i krece se tako da nije lag

dankurrr

I FEEL LIKE IM GUCCI MANE IN 2006
Player
"i krece se tako da nije lag"

ti meni govoris da nikad u igricama kad ti je internet crko da nikad nisi vidio da se netko ili krece u mjestu ili samo ide napred sve dok se ne zabije u zid? meni je lagovalo, ja sam vas barem 10 puta svakog pogodio i nije vam se ni pancir smanjio a niste ni umrli i od jednom sam mrtav.

ne vidim razlog zasto bi me reporto ako na kraju ste me mogli ubit i opljackat

POV nemam zato sto imam 2 monitora, igram na jednom a snimanje mi je bilo na drugom na kojem nije igrica

admini ukoliko zele mogu me pc checkat, nemam nista protiv

i jos kako vi mene mozete opljackati ako si ti LSPD/FIB a nemas RP bio? (korumpirani bio) cak i ako je kao unoff org i dalje si LSPD/FIB bez korumpirane biografije.

Cofi

Player
Player

ti meni govoris da nikad u igricama kad ti je internet crko da nikad nisi vidio da se netko ili krece u mjestu ili samo ide napred sve dok se ne zabije u zid? meni je lagovalo, ja sam vas barem 10 puta svakog pogodio i nije vam se ni pancir smanjio a niste ni umrli i od jednom sam mrtav.

POV nemam zato sto imam 2 monitora, igram na jednom a snimanje mi je bilo na drugom na kojem nije igrica

i jos kako vi mene mozete opljackati ako si ti LSPD/FIB a nemas RP bio? (korumpirani bio) cak i ako je kao unoff org i dalje si LSPD/FIB bez korumpirane bio

i jos kako vi mene mozete opljackati ako si ti LSPD/FIB a nemas RP bio? (korumpirani bio) cak i ako je kao unoff org i dalje si LSPD/FIB bez korumpirane biografije.
javi mi se na disc

Ryan Emm

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Niste ispravili naslov​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom