By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!"i krece se tako da nije lag"
ti meni govoris da nikad u igricama kad ti je internet crko da nikad nisi vidio da se netko ili krece u mjestu ili samo ide napred sve dok se ne zabije u zid? meni je lagovalo, ja sam vas barem 10 puta svakog pogodio i nije vam se ni pancir smanjio a niste ni umrli i od jednom sam mrtav.
ne vidim razlog zasto bi me reporto ako na kraju ste me mogli ubit i opljackat
POV nemam zato sto imam 2 monitora, igram na jednom a snimanje mi je bilo na drugom na kojem nije igrica
admini ukoliko zele mogu me pc checkat, nemam nista protiv
i jos kako vi mene mozete opljackati ako si ti LSPD/FIB a nemas RP bio? (korumpirani bio) cak i ako je kao unoff org i dalje si LSPD/FIB bez korumpirane bio
javi mi se na disc"i krece se tako da nije lag"
ti meni govoris da nikad u igricama kad ti je internet crko da nikad nisi vidio da se netko ili krece u mjestu ili samo ide napred sve dok se ne zabije u zid? meni je lagovalo, ja sam vas barem 10 puta svakog pogodio i nije vam se ni pancir smanjio a niste ni umrli i od jednom sam mrtav.
ne vidim razlog zasto bi me reporto ako na kraju ste me mogli ubit i opljackat
POV nemam zato sto imam 2 monitora, igram na jednom a snimanje mi je bilo na drugom na kojem nije igrica
admini ukoliko zele mogu me pc checkat, nemam nista protiv
i jos kako vi mene mozete opljackati ako si ti LSPD/FIB a nemas RP bio? (korumpirani bio) cak i ako je kao unoff org i dalje si LSPD/FIB bez korumpirane biografije.
ne mogu, discord mi je blokiro account i neda mi da novi napravim.javi mi se na disc
okejne mogu, discord mi je blokiro account i neda mi da novi napravim.
javit cu ti se kada se resi problem