Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34178
Players nickname
Adi Chopa
Suspect ID
10264
Date of violation
Jan 23, 2023
Time of violation
23:02
Proofs
https://youtu.be/1lK2x2rgjl8

Diego Papa

Player
Player
Sve se vidi u povu ubijanje u gradu.
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Mare Walker

Player
Player
Postovana administracijo ja bih voleo da ovaj igrac okaci snimak koji nije cut-ovan kako me ganja van geta i puca me na parkingu i na ovom snimku se vidi da njegov drugar prica mrtav

Diego Papa

Player
Player
Postovana administracijo ja bih voleo da ovaj igrac okaci snimak koji nije cut-ovan kako me ganja van geta i puca me na parkingu i na ovom snimku se vidi da njegov drugar prica mrtav.
Nemam veci snimak i ja sam te ganjo po getu medutim ti izlasis sa geta kako bi izbjego situaciju da bi nas u gradu dok te ne smijemo ubiti ti nas ubio i plesao na mrtvom tijelo a to mrtvo tijelo moj kolega kaci L.P

Diego Papa

Player
Player
Postovana administracijo ja bih voleo da ovaj igrac okaci snimak koji nije cut-ovan kako me ganja van geta i puca me na parkingu i na ovom snimku se vidi da njegov drugar prica mrtav
Moj se kolega cuje s vibera na kompjuteru tako da bi komunicirali occ

John Scalleta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavi POV cijele situacije - rok za postavljanje 6 sati - do 13:48.

Mare Walker

Player
Player
Adi Chopa drugar ti je na snimku pricao dok je mrtav i imam snimak dok si me ti ganjao i ja kad sam dole otiso ti mene krenuo pucati bez RP razloga smatram da si ti prekrsio pravilo zato ne placi sto sam te ubio da te nebi okacio

Diego Papa

Player
Player
Adi Chopa drugar ti je na snimku pricao dok je mrtav i imam snimak dok si me ti ganjao i ja kad sam dole otiso ti mene krenuo pucati bez RP razloga smatram da si ti prekrsio pravilo zato ne placi sto sam te ubio da te nebi okacio
Okaci me da vidim jer ja nemam veci snimak

John Scalleta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • POV nije dostavljen u zadanome roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom