Nisam neki lik koji se toliko razume oko pucanja i sve ali ovo mi se do sada nije desilo.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bate rev sa vestinu skida 53 on me pogodio u telo i posle me dovrsio sa 3 metka od arkoko se vi ne razumete oko pucanja
postoje obojeno oruzjebate rev sa vestinu skida 53 on me pogodio u telo i posle me dovrsio sa 3 metka od ar
aj reci mi ovo lik je mog prijatelja ubio izroko ga je sa ar i posle je puko sa rev koji je pogodio u sediste i moj prijatelj je umropostoje obojeno oruzje
kako ga je ubio ako je rev pogodio u zadnje sediste pored menepostoje obojeno oruzje
i plus na mom redux-u se nije prikazalo da je njega pogodio metak aj kada tolko znas objasnipostoje obojeno oruzje
Glup si ko kurac retarde bolesnii plus na mom redux-u se nije prikazalo da je njega pogodio metak aj kada tolko znas objasni
Nemoj samo ti da pricas careNO hendare ste
Bate imas ime Kladza radi cuti vidi se da si glup i noliferNO hendare ste
Ponasanje sve govori i vidi se da te niko nije dovoljno tukao da bi mogao da imas zdrav mozak i pokazujes samo da si sa sela gde se samo psuje kao kocijas cim upadne u neka govna,pozdrav.Glup si ko kurac retarde bolesni
tisina bre vidi sta reportasPonasanje sve govori i vidi se da te niko nije dovoljno tukao da bi mogao da imas zdrav mozak i pokazujes samo da si sa sela gde se samo psuje kao kocijas cim upadne u neka govna,pozdrav.
Ne vidi se ni da si ti bolji dosao si na forum da prozivas i umesto da gledas svoja posla kao normalna i civilozavana osoba dosao si ovde da seres jel neko kaci zalbu,jel sam tebe okacio ne,jel vezano za tebe ne,sam ti se obratio ne.Samo sebe ovde sramotis jel se vidi da nemas nimalo mozga za rapsravu zato samo cuti i postedi sebe ponizavanja.tisina bre vidi sta repzastoortas
Ako ima neko jos nesto da kaze slobodno mogu ja ovako do sutra.Ne vidi se ni da si ti bolji dosao si na forum da prozivas i umesto da gledas svoja posla kao normalna i civilozavana osoba dosao si ovde da seres jel neko kaci zalbu,jel sam tebe okacio ne,jel vezano za tebe ne,sam ti se obratio ne.Samo sebe ovde sramotis jel se vid
Nisam igrao 2 meseca mozda,kad bih igrali 1v1 razvalio bih te,sam si napisao "Nisam neki lik koji se toliko razume oko pucanja" a meni kazes ne vidi se ni da si ti bolji lmaoNe vidi se ni da si ti bolji dosao si na forum da prozivas i umesto da gledas svoja posla kao normalna i civilozavana osoba dosao si ovde da seres jel neko kaci zalbu,jel sam tebe okacio ne,jel vezano za tebe ne,sam ti se obratio ne.Samo sebe ovde sramotis jel se vidi da nemas nimalo mozga za rapsravu zato samo cuti i postedi sebe ponizavanja.
Haha samo zato sto si bolji pokazuje da si nolifer koji nema zivot i vrv nije niko ni nista hahaha.Nisam igrao 2 meseca mozda,kad bih igrali 1v1 razvalio bih te,sam si napisao "Nisam neki lik koji se toliko razume oko pucanja" a meni kazes ne vidi se ni da si ti bolji lmao
okazuje pokaz
1.idi pipni travuNisam igrao 2 meseca mozda,kad bih igrali 1v1 razvalio bih te,sam si napisao "Nisam neki lik koji se toliko razume oko pucanja" a meni kazes ne vidi se ni da si ti bolji lmao
nisam nolifer,nisam neki debilaner koji sedi 24/7 za kompom i igra igrice,imam zivot neandertalcuHaha samo zato sto si bolji pokazuje da si nolifer koji nema zivot i vrv nije niko ni nista hahaha.