Kakav je osecaj biti kikiriki familija?Kako je na bahame?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kakav je osecaj biti kikiriki familija?Kako je na bahame?
Da nadjem samo vremena pokazat cu ti licno ja kakva je tvoja familija kikirikiKakav je osecaj biti kikiriki familija?
Da ne trosim vreme na tebe kikirikija. Neka pregledaju zalbu, zamolio bih da ovo pregleda kurator nef.org, da ova kikiriki familija dobije svoju kaznu. S' ljubavlju Kan.Da nadjem samo vremena pokazat cu ti licno ja kakva je tvoja familija kikiriki
Da nadjem samo vremena pokazat cu ti licno ja kakva je tvoja familija kikiriki
Nije se s tobom za zajebavat bomeDa nadjem samo vremena pokazat cu ti licno ja kakva je tvoja familija kikiriki
Jel te pitao i tebe neko ?Ova tema treba ostati za kuratora neformalnih organizacija.
Prekrseno je oko 3-4 pravila od strane 5 ljudi iz iste porodice. Samo za informaciju, kada se vozis sa informala si OOC igrac, al vi ste se upustili u RP situaciju tako da postajete IC igraci. Prvo ID: 34874 viče "gazi gazi". Dolazite na situaciju vjerojatno koja vam je dojavljena na discordu (MG) što se vidi na blipovima. ID 10009 vam je lijepo izbrojao ti se nisi maknuo ispucali su te. Nakon toga ti ID 31965 (MG) i tvoja suvozacica ID 34874 (MG) zovete ID 22236 i ID 25726 da vam dolaze u pomoc preko discorda (MG). U pomoc vam prvi dolazi ID 22236 koji bez ikakvog RPa pocinje pucati(MG & G.P.6.15). Nakon njega dolazi ID 31965 (MG).Plus ovaj tvoj Luis ako ne prica balkanski jezik ovdje krši pravilo (G.P. 3.3) Tokom cijelog događaja si radio OOC vrijedjanje tako da...cisti warn porodice.
Sta je pesnik hteo reci?Jel te pitao i tebe neko ?
nebitni tihoKako je na bahame?
BUM , HEAD BOUNCING OF CANVUSOva tema treba ostati za kuratora neformalnih organizacija.
Prekrseno je oko 3-4 pravila od strane 5 ljudi iz iste porodice. Samo za informaciju, kada se vozis sa informala si OOC igrac, al vi ste se upustili u RP situaciju tako da postajete IC igraci. Prvo ID: 34874 viče "gazi gazi". Dolazite na situaciju vjerojatno koja vam je dojavljena na discordu (MG) što se vidi na blipovima. ID 10009 vam je lijepo izbrojao ti se nisi maknuo ispucali su te. Nakon toga ti ID 31965 (MG) i tvoja suvozacica ID 34874 (MG) zovete ID 22236 i ID 25726 da vam dolaze u pomoc preko discorda (MG). U pomoc vam prvi dolazi ID 22236 koji bez ikakvog RPa pocinje pucati(MG & G.P.6.15). Nakon njega dolazi ID 31965 (MG).Plus ovaj tvoj Luis ako ne prica balkanski jezik ovdje krši pravilo (G.P. 3.3) Tokom cijelog događaja si radio OOC vrijedjanje tako da...cisti warn porodice.
ovo je forum i svako ima pravo i mogucnost da pise a ti si verovatno skontao koliko si glup nakon sto si procitao tu istu poruku na koju si odgovorio i verovatno cu vas jos trpati a do tada srdacan pozdravJel te pitao i tebe neko ?
Pa kad mi drugara kacis posto si ti teletabisJel te pitao neko?