Postovana Administracijo, obracam Vam se jer sam danas dobio ban za GP 3.1 na odluku admina Milan Darkin. Nadalje u poruci zelim vam pribliziti nastalu situaciju u kojom smatram da je ta odluka bila nepravedna i jer moze nastetit članovima moje porodice. Trazio sam od strane adminstracije da speca nastalu situaciju koja se odvijala oko moje kuce, nakon nekoliko poziva admin se uspio pojaviti. Naime rijec je ovdje bila o tome da Id 29768 danonocno dolazi pred moju kucu i ubija sve koji su pred njom i tvrdi da trazi panele, a panela nema nigdje. Pod tim opravdanjem stavlja zalbe za massrullebreak porodice Thieves. Nakon svih tih mojih poziva da se prekine s tim i da adminstracija sprijeci takve postupke stvari se i dalje nastavljaju, a ono ste se dogodilo u tom trenutko to jest sto je prethodilo mojem banu jeste to da sam ja izrekao licno odredjenu uvredu navednom igracu gore napisanom Id- u-. Nadalje ja od toga ne bjezim da sam ucinio pogresku govoreci OC uvredu. Smatram da su odredjeni igraci bili blaze kaznjavani za vece uvrede nego ovo za sta sam ja sada banan, stoga smatram da je ova kazna bila prerigorozna i dovodi u pitanje opstanak moje porodice i svega sto mene veze za ovu igru. U prethodnim danima odredjeni igraci namjerno prave probleme mojoj porodici i cinim sve sto je u mojim mogucnostima da to sprijecim. Ne zelim poticati tokiscnost koja se dogadja na ovom nasem serveru i volio bih kada bi se ovakvi igraci koji cine sve da napokoste drugima dosli svijesti. Administracija moze da proveri da nisam do sada kaznjavan za nikakve takve stvari jer od glavnih mojih moralnih nacela jeste da ne vredjam nikoga i ne ponizavam i nista takvog slicnog. Iskreno mi je stvarno zao sto je do toga doslo da sam primoran moliti Vas za smanjenje kazne na demorgan i sto sam se doveo u situaciju da izgovorim tako nesto. Nazalost izgubio sam zivce i nasao sam se isprovociran od strane odredjenih ljudi i sto sam ocekivao u datom trenutku da ce administracija uciniti vise da zastite ljude koji traze njihovu pomoc. Administracija ima u svakom trenutku moju podrsku na odluke koje donosi to mogu i odredjeni admini potvrditi koji su suradjivali samnom kroz ovo sve moje vrijeme igre koje sam proveo na ovome serveru, a to nije malo. Glavni razlog ovog sve sta pisem su ljudi zbog kojih igram ovu igru i zbog kojih drzim porodicu i s kojima nastojim uciniti ovaj server boljim. Stoga Vas nakon ovog svega molim da razmotrite ovu odluku koja je donesena na moju stetu.