Svaki ID koji sam naveo me pucao i pogodio bez da su mi skroz odbrojali cak i posle ispunjavanja zahteva da se sklonim vijaju me da me ubiju i na kraju me tri lica ubijaju
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja kao prvo u povu nisam nigdje puco koliko sam video moj ID 17156Svaki ID koji sam naveo me pucao i pogodio bez da su mi skroz odbrojali cak i posle ispunjavanja zahteva da se sklonim vijaju me da me ubiju i na kraju me tri li
vracao si se konstantnoMolim admina samo da gleda kako gospoda pucaju bez odbrojavanja 5 sekundi i kako me vijaju nakon mog ispunjenog zahteva da se sklonim od njih znaci pucanje bez brojanja ranjavanje i ubijanje je Krsenje GP 6.15
vracao si se konstantno
alo bolid gde sam se vracao bezao sam dok vi napaljenici i junaci me vijate imas li oci I nezelim vise komentirati vas jadnike i bednike koji nemate ocigledno paznje u rl pa se iskaljavate u igri tako sto idete upadati u tudja dvorista i usiljavati druge koji zele normalno igrati
Kad neko diras ocekuj da ce neko da dodje i kod tebe brtisto ti juce ispred tudje kuce
pa onda ne seri da pokusavas da RP-as.Kad neko diras ocekuj da ce neko da dodje i kod tebe brt