MassMG
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Da sam hteo da editujem video bi vrlo lako ko prvo ovo nije mass mg 2ca smo mrtvi ja zovem 1 lik da dojde ne celu familiju to sto se nasao neko u prolazu to nije moj problem sta je hteo da pomogne.Da takvi forum wariori tako neiskusno da ne kazem glupo kače sve zivo na kraju su se sjebali, lik im broji mesto da se pomere oni se vracaju svesno da snime da okače sve sto šeta ulicom, na kraju MASSRULEBREJK, forum glabariori
Naravno da ce pasti komentarisanje, sad ce Mutni malo krenuti da vas jaši neće vam biti dobro zbog kerećeg ponašanja tukataDa sam hteo da editujem video bi vrlo lako ko prvo ovo nije mass mg 2ca smo mrtvi ja zovem 1 lik da dojde ne celu familiju to sto se nasao neko u prolazu to nije moj problem sta je hteo da pomogne.
Ko drugo Na svaki drugi post mora da iskomentarises tako da neznam ko je forum warior uzivaj i sretno ti bilo
evo jasim ti familiju na forumu za koji jos warnNaravno da ce pasti komentarisanje, sad ce Mutni malo krenuti da vas jaši neće vam biti dobro zbog kerećeg ponašanja tukata
Ufurani Aldin koji misli da je imao najbolje biznise kaze nekome da ide na kuracMomci smarate, ide te previse na kurac
trazim vclanove za familijuMomci smarate, ide te previse na kurac
dzebe ja tebi govroim da si glup kao kurcina kad ti ne pises spojeno sa glagolomDa sam hteo da editujem video bi vrlo lako ko prvo ovo nije mass mg 2ca smo mrtvi ja zovem 1 lik da dojde ne celu familiju to sto se nasao neko u prolazu to nije moj problem sta je hteo da pomogne.
Ko drugo Na svaki drugi post mora da iskomentarises tako da neznam ko je forum warior uzivaj i sretno ti bilo
nismo mi svi srpcici ima nas iz makedonije isto gdje se drugacije prica nego u srbiji ako si mi toliko obrazovan trebao bi to znatidzebe ja tebi govroim da si glup kao kurcina kad ti ne pises spojeno sa glagolom
ako znas sta je glagol
druze koliko ja znam u svakom jeziku postoje glegoli i odricna recca nenismo mi svi srpcici ima nas iz makedonije isto gdje se drugacije prica nego u srbiji ako si mi toliko obrazovan trebao bi to znati
македонија Macedonia GIF - Македонија Macedonia Makedonija - Discover & Share GIFs
Click to view the GIFtenor.com