Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37070
Players nickname
Lea Renegade
Suspect ID
21771
Date of violation
Jan 26, 2023
Time of violation
14:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-Qj5pMFoXOs

Elmmir

REGROUP
Player
hahahhahahhah vec sam kažnjen za to, ispričavam se brojano je 5 sekundi ali me se nije čulo ig.
žalba je ODBIJENA
neka nisi kaznjen za to kaznjen si zbog druge situacije a tvoj problem sto se nisi cuo

Miki Johnson

Player
Player
ahahahhahah jaoo nisam skuzio ti kako si se udaljavao od mene da me ne cujes a kad si bio kod mene i ja ti brojao to si isjekao. Još si više jadan
  • Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta ) što se u ovom slučaju ne vidi. lp

Last edited:

Elmmir

REGROUP
Player
ahahahhahah jaoo nisam skuzio ti kako si se udaljavao od mene da me ne cujes a kad si bio kod mene i ja ti brojao to si isjekao. Još si više jadan
  • Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta ) što se u ovom slučaju ne vidi. lp
ako admin bude trazio citav pov dobit ce citav pov hvala cao

John Scalleta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Provjereno je sa kolegama, taj igrač je već kažnjen za tu situaciju, ne može biti kažnjen 2 puta za istu situaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom