By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!neka nisi kaznjen za to kaznjen si zbog druge situacije a tvoj problem sto se nisi cuohahahhahahhah vec sam kažnjen za to, ispričavam se brojano je 5 sekundi ali me se nije čulo ig.
žalba je ODBIJENA
kaznjen si kad sam te ubio a ova zalba jos nije pregledata ako se nisi cuo zali se adminu posto samo znas to i macro palit gasitKoje druge nisam se cuo samo kod tebe debila
ako admin bude trazio citav pov dobit ce citav pov hvala caoahahahhahah jaoo nisam skuzio ti kako si se udaljavao od mene da me ne cujes a kad si bio kod mene i ja ti brojao to si isjekao. Još si više jadan
- Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta ) što se u ovom slučaju ne vidi. lp
hahahahhahah pa kažnjen si i ti debilu nakon 20 minuta sto si napravio VDMkaznjen si kad sam te ubio a ova zalba jos nije pregledata ako se nisi cuo zali se adminu posto samo znas to i macro palit gasit
neka sam i ti ces imat 2 warnahahahahhahah pa kažnjen si i ti debilu nakon 20 minuta sto si napravio VDM