Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34706
Players nickname
Alen_Tenatako
Suspect ID
16909
Date of violation
Jan 26, 2023
Time of violation
17:44
Proofs
https://www.youtube.com/

Alen Peskir

Obidjes teren pokupis evre 💶
Player
Kao sto se vidi mi smo pricali sa doticnim i odbrojao je do pola te je prestajao brojati i njegov clan je opalio metak na mene bez izvrsenih 5 sekundi?(ovo nije MG zato sto sam ja bio high rank ranije u njegovoj familiji i rukovao sam se sa njim milion puta ali nestane posle nekog vremena nickname a i covek nije promenio outfit ne pamtim)

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
baiting otisao si sa mojim clanom iz fama zasto si se vartio nego da provociras. nece ovde niko dobiti nisatosim ti za bejting

Alen Peskir

Obidjes teren pokupis evre 💶
Player
baiting otisao si sa mojim clanom iz fama zasto si se vartio nego da provociras. nece ovde niko dobiti nisatosim ti za bejting
baiting pa bukv sam dosao u posetu bivsem lideru a dosao sam sa bivsim clanom tvoje familije jer je bio sa mnom u autu to sto je covek odlucio da predje u bolji familiju i zasto bi bio baiting ako sam se zaglavio i ti mi kreno brojati i to 2 puta sam se zaglavio?

Swain Darkin

Well-Known Player
Player
baiting pa bukv sam dosao u posetu bivsem lideru a dosao sam sa bivsim clanom tvoje familije jer je bio sa mnom u autu to sto je covek odlucio da predje u bolji familiju i zasto bi bio baiting ako sam se zaglavio i ti mi kreno brojati i to 2 puta sam se zaglavio?
Radis pg, cuje ti se discord znaci mg i UB.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom