Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22615
Players nickname
Lazar Vave
Administrators nickname
Leby Obama
Date
Jan 26, 2023
Time
00:?
Proofs
/

Yude$

Player
Player
Kao prvo bio sam u getu pucali smo se i ajde ubili me uzeli me za taoca i odveli na talacku ali ja sam ih samo slusao jer ono pitam gde trebam da stanem jel trebva da izadjem ne izigravam ja superheroja samo da bi nam svima bilo lakse bolje da budem taj tip taoca a ne onaj sto treba da mu kazu 100 puta da izadje ovo ono.Mislim nisam ja superheroj samo sam ono pitao dal treba da izadjem iz auta u koji auto da udjem gde da stanem dal da dizem ruke. I on mi da Warn i stavi me u Demorgan.

Yude$

Player
Player
Jos je njima unistio talacku jer su izgubili taoca jos si meni dao Warn jer si ti mislio da izigravam heroja.

Saitama Shimano

OG
Player
druze totalno si se ponasao nerealno ja sam svoju kaznu prihvatio i zbog nje cu da odlezim kolko treba a ti si jedan jako toksican decak preporucijem ti da ako zelis da igras kvalitetan RP postujes druge igrace jer da se video kopletan pov situacije od kada smo se mi pojavili uvidelo bi se koliko si los RP igrac. a to za talacku je cista glupost nadam se da si salio sa time mislim ja ovo igram godinu dana dobro znam gde se i sta radi zato i prihvatam ono sto sam prekrsio i pohvaljujem odluku admina sto me je osudio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom