By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lik roleplaya supermana jbt kako mu mos zamjerit sto ste vas 16 imali kriptonit u automatakim puskama pa je ljutZnaci ti si dosao mi ti brojomo i ti se nebojis za svoj zivot(FearRP)
Provociras nas namjerno time sto letis iznad nase kuce 5min i sleces neslusas nase zahteve(Bejt)
Ako je nemoguce da se popnem na objekat fizicki krsim(G.P 6.18) tako da ako ti smatras da se ja tu nemogu popeti fizicki da postavim panele i ti krsis pravilo(G.P 6.18) jer si se popeo na taj objekat.
Dobar self report
Ibrahim Sakic, El Chapo
Zasto bi bilo zabranjeno ako u real lifeu mos to ucinit znaci rp je.na auto se mos popwt jel tako?tako je e pa onda?jebote ja ulazim svaki drugi tjedan u svoj stan kroz prozor a na 3em katu je.parkouram.jer ja i otac imamo 1 kljuc od zgrade a radimo razlicite smjeneUB zabranjeno je postavljati panele gdje nema pristup merdevine ili stepenice hahaha
kako si ti samo pametan..Znaci ti si dosao mi ti brojomo i ti se nebojis za svoj zivot(FearRP)
Provociras nas namjerno time sto letis iznad nase kuce 5min i sleces neslusas nase zahteve(Bejt)
Ako je nemoguce da se popnem na objekat fizicki krsim(G.P 6.18) tako da ako ti smatras da se ja tu nemogu popeti fizicki da postavim panele i ti krsis pravilo(G.P 6.18) jer si se popeo na taj objekat.
Dobar self report
Ibrahim Sakic, El Chapo
lider neformalne a po forumu se proserava i vredja ljude...Pa preko auta se moze svako popet nznm sta je problem i sta UB parkiram auta i popnem se preko auta
A TI LJUBOMORNI MUZES DA GA ZNAS VE STA
Brisite nemam duzi pov Hvala.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Prilozite video dokaze cele situacije.
Imate rok 12 sati.
Mnogo kenjasPa ja ne znam dal vama treba de se drze casovi RP pravila. Prvo radis cist self report gle koliko je njih oko tebe a ti najlaganije trcis. Drugo ovo nije UB zato sto svako ko ima auto moze da dodje i da se parkira i da se popne. Trece UB bi bio da su stavili negde panele gde je potreban heli da se popnes tamo(u ovoj situaciji mozes preko auta tako da nije UB)
Da li si pitan mozda NePa ja ne znam dal vama treba de se drze casovi RP pravila. Prvo radis cist self report gle koliko je njih oko tebe a ti najlaganije trcis. Drugo ovo nije UB zato sto svako ko ima auto moze da dodje i da se parkira i da se popne. Trece UB bi bio da su stavili negde panele gde je potreban heli da se popnes tamo(u ovoj situaciji mozes preko auta tako da nije UB)
ma sta bre ti kenjas tisina covek igra 10 puta duze od tebePa ja ne znam dal vama treba de se drze casovi RP pravila. Prvo radis cist self report gle koliko je njih oko tebe a ti najlaganije trcis. Drugo ovo nije UB zato sto svako ko ima auto moze da dodje i da se parkira i da se popne. Trece UB bi bio da su stavili negde panele gde je potreban heli da se popnes tamo(u ovoj situaciji mozes preko auta tako da nije UB)