Na pocetku pova se vidi kako osoba radi sex animaciju
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Stavi njegov ID u naslovu.Na pocetku pova se vidi kako osoba radi sex animaciju
JesamPrije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
Imate 12 sati da ispravite ove greške.
Ako ti je toksicno promjeni server svakako te niko nevoli a i roditelji bi te prodali da mogu a na povu jedina toksicna stvar je on. Zenski karakter je napravljen za zene ali ga 70% muskaraca koristi jer guta metke tebe kad neko pogodi negitate i zato ga muske osobe koriste glupane glupiJel moguce da je ovaj COMMUNITY ovako TOKSICAN i s metlom u supku da PRIJAVLJUJETE sve i pritite banom ljudima?cemu to?sto dobivas da neko dobije ban jer se zajebaje?lik musko si i imas zenski skin zapitaj se malo koliki si poremecaj u real lifeu i nepozeljan u drustvu...Bas jadana COMMUNITY gori od RUST-a a i na videu se ne vidi da radi nesto seksualno(a i da radi wow?you gon cry?)
Ono kad mi no lifer govori da sam glup i da me niko ne voli a dosad pola servera me pitalo kad mi je iduca borba i zazelilo sricu.aj spavat diteAko ti je toksicno promjeni server svakako te niko nevoli a i roditelji bi te prodali da mogu a na povu jedina toksicna stvar je on. Zenski karakter je napravljen za zene ali ga 70% muskaraca koristi jer guta metke tebe kad neko pogodi negitate i zato ga muske osobe koriste glupane glupi
Ne on nije toksican on se ruga i sprda i zanimljiv je.ti si toksican sto places ko mala picketina.tako i u skoli places kad te tucu zar ne?i ides teti u ured go vorit da su te tukli i zalit seAko ti je toksicno promjeni server svakako te niko nevoli a i roditelji bi te prodali da mogu a na povu jedina toksicna stvar je on. Zenski karakter je napravljen za zene ali ga 70% muskaraca koristi jer guta metke tebe kad neko pogodi negitate i zato ga muske osobe koriste glupane glupi
U čemu se ti boris u pljuvanju u daljOno kad mi no lifer govori da sam glup i da me niko ne voli a dosad pola servera me pitalo kad mi je iduca borba i zazelilo sricu.aj spavat dite
Ako je tebi ono zanimljivo ti idi to radi po gradu svakom koga vidiš pa da vidiš da li je zanimljivoNe on nije toksican on se ruga i sprda i zanimljiv je.ti si toksican sto places ko mala picketina.tako i u skoli places kad te tucu zar ne?i ides teti u ured go vorit da su te tukli i zalit se
Netacno netuku mene već ja njih i smirite dete malo niko nezna ko si a za mene svi znaju pitaj koga osNe on nije toksican on se ruga i sprda i zanimljiv je.ti si toksican sto places ko mala picketina.tako i u skoli places kad te tucu zar ne?i ides teti u ured go vorit da su te tukli i zalit se
Hahahahahahahahahahahahahh tuces ti njih a?ahhhhahhhh bas zvucis kao neko ko je zrtva bullyinga.tebe svi znaju na serveru jer si klaun i to je igra koja je nebitna...samo se kopasNetacno netuku mene već ja njih i smirite dete malo niko nezna ko si a za mene svi znaju pitaj koga os
Ja mislin da se njegovi roditelji mole bogu da se pocme drogirat ko normalna dica lolnema ovde sex animacije, ta animacija se zove raduj se,
izadji malo napolje vidi sveta decko.
Mos me guglat slobodno lolU čemu se ti boris u pljuvanju u dalj
Sine bavi se drogom, zdravije jeMos me guglat slobodno lol
Jesi meni ovo mislia napisat ili njemu?Sine bavi se drogom, zdravije je
njemu bre hahahhaha, na pogresno sam replayovoJesi meni ovo mislia napisat ili njemu?
A i ja vidim da si falio reply haahanjemu bre hahahhaha, na pogresno sam replayovo