Ubacen igrac sa kriminalnim dosjeom.
Druga slika je da se vidi datum i vrijeme.
Druga slika je da se vidi datum i vrijeme.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije gov, on privatno ima nekaj svojeg sto se mene tice ovo se moze rijesit kroz ic al na njemu je odlucitpolako sa te zalbe GOV....
Tik tak...
Pa neka on odluci kako hoce al ja sam vec odlucio... Tik taknije gov, on privatno ima nekaj svojeg sto se mene tice ovo se moze rijesit kroz ic al na njemu je odlucit
a tko si ti da odlucujesPa neka on odluci kako hoce al ja sam vec odlucio... Tik tak
jebem ti sve ti jebem ti ces da odlucujes debilcino jedna zoves se givi ruslan druze idi ubij sePa neka on odluci kako hoce al ja sam vec odlucio... Tik tak
nasaftej se jajca retose jebem ti dusu tvoju ulizao si se za biografiju i za 00 agenta i ti i sanchez saftajte jajca breKakva si ti zelena slina to nije realno. Ja da sam na tvoj mestu ja bih otisao na odmor sa granda (zauvek).
polako ubijaces ti sam sebe a vrlo se uskoro vidimojebem ti sve ti jebem ti ces da odlucujes debilcino jedna zoves se givi ruslan druze idi ubij se
retose jedan kretencino
Ja sam Givi Ruslan uskoro ces me videti obecavam.... tik taka tko si ti da odlucujes
jebem ti sve vladu neces okacit nikada jer rade svoj poso retoseJa sam Givi Ruslan uskoro ces me videti obecavam.... tik tak
I ja radim svoj posao.... tik takjebem ti sve vladu neces okacit nikada jer rade svoj poso retose
jesi jebeni sat majmuneI ja radim svoj posao.... tik tak
pokazacu ti pravi sat kad ti otkuca zadnja minuta.... tik takjesi jebeni sat majmune
da da samo idete disbandate vi creedovce picke dede jedne tako ste disbandali aldinapokazacu ti pravi sat kad ti otkuca zadnja minuta.... tik tak
smiri strasti idiote maloumnida da samo idete disbandate vi creedovce picke dede jedne tako ste disbandali aldina
deda sutismiri strasti idiote maloumni