Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 6.15 | ID 23624, 12746, 29234, 24836, 29234, 2473

Status
Not open for further replies.
Your ID
11372
Players nickname
Tobias Castle
Suspect ID
23624, 12746, 29234
Date of violation
Jan 28, 2023
Time of violation
14:44
Proofs
https://youtu.be/o0HBAD1_oHg

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
U pov-u mozete videti da je prekrseno pravilo 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Takodje se u povu se vidi kako ID: 29234 radi CR.

Molim da se sve ovo navedeno sankcionise, ne znam koja familija je u pitanju ali ocigledno momci misle da je RDM dopusten.
Kao sto mozete videti i admin je pozvan na spec

Pozdrav

Luka Ashbluff

Player
Player
U pov-u mozete videti da je prekrseno pravilo 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Takodje se u povu se vidi kako ID: 29234 radi CR.

Molim da se sve ovo navedeno sankcionise, ne znam koja familija je u pitanju ali ocigledno momci misle da je RDM dopusten.
Kao sto mozete videti i admin je pozvan na spec

Pozdrav
self report radis CR VDM FEAR RP likovi pucaju ti se vracas tamo sa autom nemas straha da ce neko da te pogodi i ubije Z

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
self report radis CR VDM FEAR RP likovi pucaju ti se vracas tamo sa autom nemas straha da ce neko da te pogodi i ubije Z
Mene bi bilo sramota da pisem to sto ti pises iskreno. Ne blamiraj se
Tvoj covek izlazi iz kola i pada pored mene i ti kazes VDM 😄

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
Decko stavi cjeli pov jer to nije cjela situacija. I kako to da nemas strah za zivot i nakon sto smo te ubili ti se opet vratio.
To je cela situacija, sto si besan ? Nauci da ne mozes pucati gde hoces kako hoces. Jbg takva su pravila. Takodje admin koji je poslao vaseg lika u demorgan zbog iste situacije moze da potvrdi POVOM posto je sve specano. Pre nego sto udjete na neki server da igrate "RP" procitajte pravila. Uzivajte pozdrav

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
Takodje ako smatrate da nesto nije kako treba zalite se administraciji. Izbegavam vas sve vreme da vas udarim jer stojite na sred ulice i pucate svakog ko naidje... toliko o tome

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
Decko stavi cjeli pov jer to nije cjela situacija. I kako to da nemas strah za zivot i nakon sto smo te ubili ti se opet vratio.
Niste me ubili, ubili ste suvozaca, pogledaj lepo pov ;) Ubili ste me posle tek, takodje bez upozorenja i izdavanja zahteva

Luka Ashbluff

Player
Player
To je cela situacija, sto si besan ? Nauci da ne mozes pucati gde hoces kako hoces. Jbg takva su pravila. Takodje admin koji je poslao vaseg lika u demorgan zbog iste situacije moze da potvrdi POVOM posto je sve specano. Pre nego sto udjete na neki server da igrate "RP" procitajte pravila. Uzivajte pozdrav
pa sto onda reportas ako je admin kaznio igrace koji su tamo krsili?

Yorma Peškir

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

Porodica Auditore dobit će warn za Generalno Pravilo 6.15.

ID 11372 dobit će kaznu za CR+MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom