dao sam liku 2 puta 53 i moji su ga hitalo po 2 puta svako liku niti puca pancir niti pada a svi su ga hitali za 53 ja sam mu samo dao 2 puta 53 i trebao je da pukne pancir a on idalje ziv i ima pancir
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!rgb gejming stolica + rukedao sam liku 2 puta 53 i moji su ga hitalo po 2 puta svako liku niti puca pancir niti pada a svi su ga hitali za 53 ja sam mu samo dao 2 puta 53 i trebao je da pukne pancir a on idalje ziv i ima pancir
self report za BAdao sam liku 2 puta 53 i moji su ga hitalo po 2 puta svako liku niti puca pancir niti pada a svi su ga hitali za 53 ja sam mu samo dao 2 puta 53 i trebao je da pukne pancir a on idalje ziv i ima pancir
nije RGB al je gamingrgb gejming stolica + ruke
Ne zna se ko je ludji dal ova 6 pajsera sto ne znaju kako se puska na slot stavlja , ili ti sto se kurcis sto si ih potepaoHAHAHAHAHAAHAH mene bi bilo sramota ovo da kacim ovo nije ti event da ja moram imati POV ovo je ghetto ko prvo a danas server baguje ko lud i zato ti si mi skinuo 53 prvo health a posle 53 od pancira da nije bagao server bio bi svaki hit pogodak jer sam best klipovao sam za montazu mozda ubacim pa evo ti i moju perspektivu da se vidite kolko nemate ruke i kako padate ko kruske 6v1 i da si mi skino pancir ja bi ostao opet ziv sve sam vam reko u klipu da sam na vasem mestu sta bi uradio u ovoj situaciji