Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18775
Players nickname
Humadenin Bakar
Suspect ID
11434
Date of violation
Jan 28, 2023
Time of violation
19:07
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pORWRgj0Pyw

Mark Petrovic

Player
Player
Sve se vidi na pov . Lik jede metke a imam indikator ostecenja koji se vidi na pocetku pov-a + imam ofarban carabine koji daje 12 damage u telo isto se vidi da sam ga dosta hitao i nemoguce da ga 2 sanzera nisu ubila posto vidim da ga nisam dosta izmasao . Voleo bih da vidim POV od ovog igraca .

(n)

Skender Mexicanos

#Direktor Svemira
Player
kenox skontaj server lagga jako mos ti pucat u njega ko sto sam ja danas na rejtingu bio puco u lika i nista ne prima hit, tako i na trznom centru lik stoji na mjestu dam mu 3 head-a i nista nije izgubio ni 1 posto helta..

Kenox

⚜️
Player
stvarno buraz mislis da ces ovako nekom smjestit ban? A znas da server baguje vec nekoliko sati unazad.
decko trazim da admini vide ovo jel ti vidis pov ovaj da mu niko ne skida nista bate sta tebi nije jasno vidilo bi se bar malo razlike u boji da mu je neko skino health , cekam odgovor admina. Pozic uzivajte mi <3

Noxile

URKE ON TOP BIT**ES
Player
admini ja sam za to da napravimo donaciju da se Luki kupi internet mislim nije u redu da decko igra na VPN.Kenox puko pare na metkove da bi mu doso bata koji udara rukom u modem i koristi VPN,mislio sam da Laki Shuxna ima gori net al ovaj ga je zajebo

Noxile

URKE ON TOP BIT**ES
Player
decko trazim da admini vide ovo jel ti vidis pov ovaj da mu niko ne skida nista bate sta tebi nije jasno vidilo bi se bar malo razlike u boji da mu je neko skino health , cekam odgovor admina. Pozic uzivajte mi <3
Sazem se kolega,recite mi samo kako ide povrsina za jednakostranicni trougao posto onaj ghost pik me jebe ceo dan nmg da pustim crnce da me jebu dok me on jebe

Azumi

🌖
Player
Nadam se da ce admini da vide ovaj pov i da vide da se mu damage ne skida damage cak mu ne izlecu ono crveno kad ga neko hita i da ce da reaguju na ovo kako treba + vredja me u nazivu klipa ¨Jebo te cheat¨ .
HAHAHAHAHAHA PLACIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Elvis_03

It's all about the money 💸
Player
admini ja sam za to da napravimo donaciju da se Luki kupi internet mislim nije u redu da decko igra na VPN.Kenox puko pare na metkove da bi mu doso bata koji udara rukom u modem i koristi VPN,mislio sam da Laki Shuxna ima gori net al ovaj ga je zajebo
nemam vpn sine

Noxile

URKE ON TOP BIT**ES
Player
HAHAHAHAHAHA PLACIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ajde decko ruke nemate mali Laki bi vas odro u areni jebem li vam kerove svima generalno jebacu vam fam samo da je nadjem picke raspale sire muda po forumu najebacu vam se svega samo da vam kucu nadjem

Azumi

🌖
Player
Ajde decko ruke nemate mali Laki bi vas odro u areni jebem li vam kerove svima generalno jebacu vam fam samo da je nadjem picke raspale sire muda po forumu najebacu vam se svega samo da vam kucu nadjem
placip...

Azumi

🌖
Player
Molim nadlezne da reaguju na ovakvo ponasanje. Stvarno krajne neozbiljno sa njegove strane. Hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom