ja sam se uvredio na toDruže to ti nije vrijeđanje
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja sam se uvredio na toDruže to ti nije vrijeđanje
Sve se vidi na pov . Lik jede metke a imam indikator ostecenja koji se vidi na pocetku pov-a + imam ofarban carabine koji daje 12 damage u telo isto se vidi da sam ga dosta hitao i nemoguce da ga 2 sanzera nisu ubila posto vidim da ga nisam dosta izmasao . Voleo bih da vidim POV od ovog igraca .
hhaahhahahaahahahah ma najjaci si tija sam se uvredio na to
smesno nesto ? ja ne vidim salu nikakvuhhaahhahahaahahahah ma najjaci si ti
jbg tvoj problemsmesno nesto ? ja ne vidim salu nikakvu
decko trazim da admini vide ovo jel ti vidis pov ovaj da mu niko ne skida nista bate sta tebi nije jasno vidilo bi se bar malo razlike u boji da mu je neko skino health , cekam odgovor admina. Pozic uzivajte mi <3stvarno buraz mislis da ces ovako nekom smjestit ban? A znas da server baguje vec nekoliko sati unazad.
Sazem se kolega,recite mi samo kako ide povrsina za jednakostranicni trougao posto onaj ghost pik me jebe ceo dan nmg da pustim crnce da me jebu dok me on jebedecko trazim da admini vide ovo jel ti vidis pov ovaj da mu niko ne skida nista bate sta tebi nije jasno vidilo bi se bar malo razlike u boji da mu je neko skino health , cekam odgovor admina. Pozic uzivajte mi <3
HAHAHAHAHAHA PLACIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANadam se da ce admini da vide ovaj pov i da vide da se mu damage ne skida damage cak mu ne izlecu ono crveno kad ga neko hita i da ce da reaguju na ovo kako treba + vredja me u nazivu klipa ¨Jebo te cheat¨ .
nemam vpn sineadmini ja sam za to da napravimo donaciju da se Luki kupi internet mislim nije u redu da decko igra na VPN.Kenox puko pare na metkove da bi mu doso bata koji udara rukom u modem i koristi VPN,mislio sam da Laki Shuxna ima gori net al ovaj ga je zajebo
pozdrav pozdrav.hajde sretno, nemoj se rasplakat kad te odbiju
pozdrav za sve vere i nacije!
Ajde decko ruke nemate mali Laki bi vas odro u areni jebem li vam kerove svima generalno jebacu vam fam samo da je nadjem picke raspale sire muda po forumu najebacu vam se svega samo da vam kucu nadjemHAHAHAHAHAHA PLACIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
placip...Ajde decko ruke nemate mali Laki bi vas odro u areni jebem li vam kerove svima generalno jebacu vam fam samo da je nadjem picke raspale sire muda po forumu najebacu vam se svega samo da vam kucu nadjem
Molim nadlezne da reaguju na ovakvo ponasanje. Stvarno krajne neozbiljno sa njegove strane. Hvala.Ajde decko ruke nemate mali Laki bi vas odro u areni jebem li vam kerove svima generalno jebacu vam fam samo da je nadjem picke raspale sire muda po forumu najebacu vam se svega samo da vam kucu nadjem
SAD ADMINA CIMAS A SISO AJDE BEZ ADMINA SA VAM SE NAJEBEM SVEGAMolim nadlezne da reaguju na ovakvo ponasanje. Stvarno krajne neozbiljno sa njegove strane. Hvala.