Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24475
Players nickname
Merdan Hope
Suspect ID
32867 9565
Date of violation
Jan 28, 2023
Time of violation
19:57
Proofs
https://youtu.be/3PP4tWUnuUQ

Merfufi Shakur

Player
Player
Vidi se na POV kako brojimo i oni pucaju a bez da su brojali ili da smo mi prvi zapucali. ID od treceg igraca nisam video.

Ibrahim_Sakic

Player
Player
Pod broj jedan ja id32867 sam brojao sto se cuje na povu vi ste prvi opalili i mi wmo poceli omda pucati. Pod broj dva okacite pov od pocetka siruacije gdje si dosao ti sam u automobili i mi smo ti brojali da se sklonis i da se nevracas tako da zelim taj pov ti si se vratio a morao sam onda brojati tvome prijatelju jer mu nije ranije brojano

Ibrahim_Sakic

Player
Player
Pod broj jedan ja id32867 sam brojao sto se cuje na povu vi ste prvi opalili i mi wmo poceli omda pucati. Pod broj dva okacite pov od pocetka siruacije gdje si dosao ti sam u automobili i mi smo ti brojali da se sklonis i da se nevracas tako da zelim taj pov ti si se vratio a morao sam onda brojati tvome prijatelju jer mu nije ranije brojano
Jos pricas na bubici s ljudima kako cete odraditi ic radnju tako da MG

boban

Player
Player
STA TI PRICAS DA SMO PRVI PUCALI LEPO SE VIDI DA ONAJ TVOJ NPC PUCA SA PRIKOLICE

Luka Wick

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 5819 dobit će kaznu za MG.
ID 24475 dobit će kaznu za MG + G.P. 6.15.
ID 32867 dobit će kaznu za G.P. 6.15.
ID 9565 dobit će kaznu za G.P 6.15.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom