Vidi se na POV kako brojimo i oni pucaju a bez da su brojali ili da smo mi prvi zapucali. ID od treceg igraca nisam video.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jos pricas na bubici s ljudima kako cete odraditi ic radnju tako da MGPod broj jedan ja id32867 sam brojao sto se cuje na povu vi ste prvi opalili i mi wmo poceli omda pucati. Pod broj dva okacite pov od pocetka siruacije gdje si dosao ti sam u automobili i mi smo ti brojali da se sklonis i da se nevracas tako da zelim taj pov ti si se vratio a morao sam onda brojati tvome prijatelju jer mu nije ranije brojano
STA TI PRICAS DA SMO PRVI PUCALI LEPO SE VIDI DA ONAJ TVOJ NPC PUCA SA PRIKOLICEPod broj jedan ja id32867 sam brojao sto se cuje na povu vi ste prvi opalili i mi wmo poceli omda pucati. Pod broj dva okacite pov od pocetka siruacije gdje si dosao ti sam u automobili i mi smo ti brojali da se sklonis i da se nevracas tako da zelim taj pov ti si se vratio a morao sam onda brojati tvome prijatelju jer mu nije ranije brojano
Ja vam brojim a vi me pucateAko je on pucao neznaci da sam ja