Coby svi znamo kako si i sta si stekao tacnije RL pare rade posao samo sto ADMINISTRACIJA nije provalila a kad provale naopako po tebe druga stvar KAZNA je za LJUDE KOJI IZLAZE I PUCAJU IZVAN KRUGA A NE IZ KRUGA DA PUCA VAN nemoj da se izvlacis KAO LAGUJE SERVER ti si mogao da ne udjes u krug (SLUCAJNO) kako ti kazes a vidi se da namernoi ulecete sta na tom delu mape vi RADITE PG tacnije LETITE KOLIMA sta na tom delu mape ima da bi ti bio tu i kao slucajno upadnes u KRUG te price pricaj nekome drugom
I niko nikad nebi bio ljubomoran na osobu kao ti (ZATVORENIK BR. 299288)
Ti stvarno imaš razne fantazije/iluzije u svojoj glavi. Do neki dan si pričao da sam "bogatstvo" zaradio "varajući ljude", tako što sam kupovao McLaren kontejnere po 10k i prodavao ih po 14-15k, a otkad sam kupio sharing, držiš se druge priče. Jedna informacija za tebe i osobe poput tebe, kancelarija radi daleko više para nego car sharing, i nema potrebe za takvim potezima. Ako imaš dokaz za takvo nešto, slobodno me prijavi, jer od klevete nema koristi - kleveta nije vjerodostojan dokaz na sudu.
Opet kažem, klevete se ne priznaju kao dokazi na sudu, kako u stvarnom životu, tako i ovdje. A ako ti smeta što sam kupovao grand coinse, a ti nisi, to nije moj problem.
Ne smeta meni da me kazne za pucanje izvan kruga, iako sam to u afektu uradio. Warn će proći, toksičnost i šejtanluk sa tvoje strane neće.
Ne bi*. Dovoljno govore komentari o tvojoj ljubomori, pojede te što drugi imaju više nego ti, jer su pametniji od tebe. Kad odrasteš, shvatit ćeš da se ne vrti cijeli svijet oko glumljenja mangupa po blacku i getu, jer ima bitnijih i ozbiljnijih stvari od toga. Ko god je uspješniji od tebe, pa čak i u običnoj igrici, imaš nešto protiv njega/nje, mrziš ih iz dubine duše. Jer ne daj Bože da neko ima više od tebe, treba da budemo svi jednaki kao u socijalizmu, pa da stojimo u kilometarskom redu za hljeb i mlijeko.
Tvoja je sposobnost ili nesposobnost da li ćeš imati ili ne nešto što želiš.
Više neću da ti odgovaram jer nema potrebe za tim, sa neumjesnim komentarima pokušavaš da utičeš na odluku administracije, ali ti to neće poći za rukom. Kao i do sad, vjerujem da će se žalba riješiti profesionalno i objektivno od strane nekog administratora.
Srdačan pozdrav i svako dobro ti želim.