Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8888
Players nickname
Darko Hazze
Suspect ID
27811
Date of violation
Jan 28, 2023
Time of violation
20:51
Proofs
https://youtu.be/ldCDamRpCNg

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Coby svi znamo kako si i sta si stekao tacnije RL pare rade posao samo sto ADMINISTRACIJA nije provalila a kad provale naopako po tebe druga stvar KAZNA je za LJUDE KOJI IZLAZE I PUCAJU IZVAN KRUGA A NE IZ KRUGA DA PUCA VAN nemoj da se izvlacis KAO LAGUJE SERVER ti si mogao da ne udjes u krug (SLUCAJNO) kako ti kazes a vidi se da namernoi ulecete sta na tom delu mape vi RADITE PG tacnije LETITE KOLIMA sta na tom delu mape ima da bi ti bio tu i kao slucajno upadnes u KRUG te price pricaj nekome drugom
I niko nikad nebi bio ljubomoran na osobu kao ti (ZATVORENIK BR. 299288)

Ti stvarno imaš razne fantazije/iluzije u svojoj glavi. Do neki dan si pričao da sam "bogatstvo" zaradio "varajući ljude", tako što sam kupovao McLaren kontejnere po 10k i prodavao ih po 14-15k, a otkad sam kupio sharing, držiš se druge priče. Jedna informacija za tebe i osobe poput tebe, kancelarija radi daleko više para nego car sharing, i nema potrebe za takvim potezima. Ako imaš dokaz za takvo nešto, slobodno me prijavi, jer od klevete nema koristi - kleveta nije vjerodostojan dokaz na sudu.

Opet kažem, klevete se ne priznaju kao dokazi na sudu, kako u stvarnom životu, tako i ovdje. A ako ti smeta što sam kupovao grand coinse, a ti nisi, to nije moj problem.

Ne smeta meni da me kazne za pucanje izvan kruga, iako sam to u afektu uradio. Warn će proći, toksičnost i šejtanluk sa tvoje strane neće.

Ne bi*. Dovoljno govore komentari o tvojoj ljubomori, pojede te što drugi imaju više nego ti, jer su pametniji od tebe. Kad odrasteš, shvatit ćeš da se ne vrti cijeli svijet oko glumljenja mangupa po blacku i getu, jer ima bitnijih i ozbiljnijih stvari od toga. Ko god je uspješniji od tebe, pa čak i u običnoj igrici, imaš nešto protiv njega/nje, mrziš ih iz dubine duše. Jer ne daj Bože da neko ima više od tebe, treba da budemo svi jednaki kao u socijalizmu, pa da stojimo u kilometarskom redu za hljeb i mlijeko.

Tvoja je sposobnost ili nesposobnost da li ćeš imati ili ne nešto što želiš.

Više neću da ti odgovaram jer nema potrebe za tim, sa neumjesnim komentarima pokušavaš da utičeš na odluku administracije, ali ti to neće poći za rukom. Kao i do sad, vjerujem da će se žalba riješiti profesionalno i objektivno od strane nekog administratora.

Srdačan pozdrav i svako dobro ti želim.

Darko Hazze

Player
Player
Kako je njih iznenadilo, mene je iznenadilo 100x više. :D

Idemo na komponente, i odjednom se desilo to što se desilo, ja u fazonu what? Šta se dešava? :D

Nisam trebao nastaviti sa pucanjem to stoji, ali je bilo u afektu, nisam znao šta da radim - bukvalno, bio sam iznenađen jer sam trčao izvan kruga kao što se vidi na POV-u i čekao da mi odbroji 5 sekundi da bih mogao izaći i nastaviti putem na komponente, međutim toga nije bilo, tj. to se nije desilo.

U svakom slučaju hvala na razumijevanju i objektivnom mišljenju, na adminima je da donesu odluku, koju ćemo da ispoštujemo.

Srdačan pozdrav.
Ne izvlaci se lice uvek kao zahvaljujes administraciji pravis se fin a vamo druga slika (skamanje kradje lopovluk i sve da ne nabrajam dalje sta radis na grandu) Dostavio si POV i nista nije slucajno sam si rekao OVI OVDE CEKAJU RATING znao si da je rating i usli ste u krug i namerno pucali izvan kruga jos vas je 3 WARN na FAM

Don Jeans

Player
Player
Ti stvarno imaš razne fantazije/iluzije u svojoj glavi. Do neki dan si pričao da sam "bogatstvo" zaradio "varajući ljude", tako što sam kupovao McLaren kontejnere po 10k i prodavao ih po 14-15k, a otkad sam kupio sharing, držiš se druge priče. Jedna informacija za tebe i osobe poput tebe, kancelarija radi daleko više para nego car sharing, i nema potrebe za takvim potezima. Ako imaš dokaz za takvo nešto, slobodno me prijavi, jer od klevete nema koristi - kleveta nije vjerodostojan dokaz na sudu.

Opet kažem, klevete se ne priznaju kao dokazi na sudu, kako u stvarnom životu, tako i ovdje. A ako ti smeta što sam kupovao grand coinse, a ti nisi, to nije moj problem.

Ne smeta meni da me kazne za pucanje izvan kruga, iako sam to u afektu uradio. Warn će proći, toksičnost i šejtanluk sa tvoje strane neće.

Ne bi*. Dovoljno govore komentari o tvojoj ljubomori, pojede te što drugi imaju više nego ti, jer su pametniji od tebe. Kad odrasteš, shvatit ćeš da se ne vrti cijeli svijet oko glumljenja mangupa po blacku i getu, jer ima bitnijih i ozbiljnijih stvari od toga. Ko god je uspješniji od tebe, pa čak i u običnoj igrici, imaš nešto protiv njega/nje, mrziš ih iz dubine duše. Jer ne daj Bože da neko ima više od tebe, treba da budemo svi jednaki kao u socijalizmu, pa da stojimo u kilometarskom redu za hljeb i mlijeko.

Više neću da ti odgovaram jer nema potrebe za tim, sa neumjesnim komentarima pokušavaš da utičeš na odluku administracije, ali ti to neće poći za rukom. Kao i do sad, vjerujem da će se žalba riješiti profesionalno i objektivno od strane nekog administratora.

Treba rec kome si iljadu eura stavia u dzep za taj car sharing? Ma daj molim te, da je sve laz ovo sto govorimo nebi pisao toliko romane, al posto pises romane samo se pravdas svake sekunde. Samo zacepi

Coby Redington

Player
Nemoj da sad lupas gluposti jeste samo izvlacenje CUJE SE U POV kad je jedan lik rekao sta ovi rade COBY KAZE OVDE JE RATING BITKA
Ako nisi upućen, to je rekao Maršal, toliko me voliš, a ne možeš ni moj glas da prepoznaš.

Coby Redington

Player
Ne izvlaci se lice uvek kao zahvaljujes administraciji pravis se fin a vamo druga slika (skamanje kradje lopovluk i sve da ne nabrajam dalje sta radis na grandu) Dostavio si POV i nista nije slucajno sam si rekao OVI OVDE CEKAJU RATING znao si da je rating i usli ste u krug i namerno pucali izvan kruga jos vas je 3 WARN na FAM

Za sve to potrebni su dokazi, kojih ti nemaš jer da ih imaš ja bi odavno bio na vječnom boravištu. Lako je pričati u prazno i pametovati.

Ja nisam rekao "ovi ovde čekaju rating" nego Maršal + par minuta prije toga u blizini smo bili na komponentama tako da razmisli o čemu pričaš.

Kakav warn na familiju? Samo sam ja bio izvan kruga zahvaljujući lagu, ostalima je normalno izašlo. Volio bi ti da je warn, ali ni od toga nema ništa.

Adonis Zabataaa

Player
Player

e ovako slusaj da ti ja opisem sta radis. Nabijas na nos nekoj djeci od 14 16 godina da ti imas vise para zato sto si kupovo grand coinse to ti je isti kurac kao da odes ispred obliznjeg supermarketa i izvadis 100 eura pred osobom koja prosi tu i govoris JEL TEBI KRIVO STO JA IMAM A TI NE i kad ti neka osoba kaze da oladis ti ces rec STANI U RED...druze moj razmisli sta pises fleksas sa virtualnim parama u igrici dijeci od 14 godina.Imas prevelik ego za takvu proslost.Sve se zna sve ce izac na vidjelo.Nadam se da ti kako da kazem kompleksi se mogu izljeciti jer to sto radis nije uredu.

Coby Redington

Player
Treba rec kome si iljadu eura stavia u dzep za taj car sharing? Ma daj molim te, da je sve laz ovo sto govorimo nebi pisao toliko romane, al posto pises romane samo se pravdas svake sekunde. Samo zacepi

Smiješan si dečko. Da li ti je sad malo jasnije zašto ti ne daju mogućnost da budeš na nekoj većoj poziciji na serveru?

Postoji razlog za to - a to je konstantno širenje mržnje i toksičnosti na max kako po forumu tako i ingame. Sve se prati i sve se zna.

Postoji rubrika "prijave na igrače", tamo prijaviš ako imaš dokaz za/protiv nekog, od lažnih priča/kleveta nema ništa.

Don Jeans

Player
Player
Smiješan si dečko. Da li ti je sad malo jasnije zašto ti ne daju mogućnost da budeš na nekoj većoj poziciji na serveru?

Postoji razlog za to - a to je konstantno širenje mržnje i toksičnosti na max kako po forumu tako i ingame. Sve se prati i sve se zna.

Postoji rubrika "prijave na igrače", tamo prijaviš ako imaš dokaz za/protiv nekog, od lažnih priča/kleveta nema ništa.
Nema veze znas i sam sta govorim. Nezelim postat admin, htio jesam al vise ne, nez zs ti je to jedina stvar koju mi znas reci. Msm okej nije bitno oces dobit ban il ne, ban nezelim nikom jer smatram da ako se netko trudi za nesto sto je postigao, nije bitno nista drugo osim da si kupio car sharing za RL pare od druge osobe sa servera koju da kazem tko je svi bi je znali al nema potrebe za time. Ugodan ostatak dana ti zelim !

Coby Redington

Player
e ovako slusaj da ti ja opisem sta radis. Nabijas na nos nekoj djeci od 14 16 godina da ti imas vise para zato sto si kupovo grand coinse to ti je isti kurac kao da odes ispred obliznjeg supermarketa i izvadis 100 eura pred osobom koja prosi tu i govoris JEL TEBI KRIVO STO JA IMAM A TI NE i kad ti neka osoba kaze da oladis ti ces rec STANI U RED...druze moj razmisli sta pises fleksas sa virtualnim parama u igrici dijeci od 14 godina.Imas prevelik ego za takvu proslost.Sve se zna sve ce izac na vidjelo.Nadam se da ti kako da kazem kompleksi se mogu izljeciti jer to sto radis nije uredu.

Ja ne kažem da je stvar "nabijanja na nos" nekome kupovina grand coinsa, nego nečiji mozgovi očigledno ne mogu da svare da postoji mogućnost da legalno, putem donacija odnosno grand coinsa kupiš šta poželiš. To što neko nije iskoristio priliku kada su bile x2 donacije to nije moj problem. To što ti riječi izvlačiš iz konteksta, također nije moj problem. Svi su imali jednake mogućnosti da kupe šta im je volja na taj način. Čekamo da vrate mogućnost kupovine grand coinsa u prodavnicu, da bi se to nastavilo kao i prije.

U svakom slučaju, ovo nije nabijanje na nos, jer što se kaže danas jesi, sutra nisi. Ne znamo gdje će ko sutra završiti, stoga nemoj da izvlačiš riječi iz konteksta i prelistaj forum žalbe na dotičnog 8888 prije nego što nešto kažeš.

Da poznaješ našu "zajedničku historiju" ne bi riječi rekao, nit bi se miješao u ovu situaciju. Kad tebe ista ta djeca (djeca su po tvojim riječima, a ne mojim) budu psovala i vrijeđala kako na forumu tako ingame, možeš da se javiš. Do tad nemaš pravo na to.

Opet kažem, prelistaj forum žalbe za dotičnog, pa će ti sve biti jasno.

Srdačan pozdrav.

Coby Redington

Player
oke objasni mi kako 27k ID u to vrijeme moze imati dovoljno para za pumpu kod sandya u blizini sahpa i za kancelariju.RL pare?da bas slucajno si bio optuzen za skem mrkija i znamo da si mu uzeo pumpu,znamo da ti je dao pare za kancelariju stekao si prvi i najvazniji dio bogastva tako.Posle si se morao rijesiti mrkija jer bi sirio istinu pa si ga okacio za BL i dobio je.Sada kad nema ko sirit istinu kurcis se sa virtualnim parama i pravis se da si neko i nesto druze moj prava su za sve ista takodje i pravila to sto si uplacivo poslije grand coinse ne znaci nista.Kazem ti ponovo prevelik ego za proslost.
Nova fantazija. Više neću odgovarati na komentare uopšte.

Vi se raspravljajte do sutra, ja ću sačekati odgovor od admina.

Srdačan pozdrav i doviđenja.

Darko Hazze

Player
Player
Nova fantazija. Više neću odgovarati na komentare uopšte.

Vi se raspravljajte do sutra, ja ću sačekati odgovor od admina.

Srdačan pozdrav i doviđenja.
Svaka poruka SRDACAN POZDRAV I DOVIDJENJA i opet spamuje poruke jer boli ISTINA
Moras nam reci iskustvo iz ZATVORA kako ti kazes sve se sazna pre ili kasnije a siri se da si malo proveo zivota u CUZI

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Svaki vid vrjedjanja kao i OffTop je kaznjen , isto vazi za dalje dok zalba ne bude zakljucana hvala na razumjevanju !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom