Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31949
Players nickname
Krejzi Campbell
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 29, 2023
Time of violation
02:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=VfU_hXogE50

Krejzi

Player
Player
Volio bih samo da vidim POV od ovog lika. Vidi se na početku kako ga hitam 58 sa revom i iste sekunde se lik napuni full. Poslije toga mu skidam ukupno 110 dmg sa kalašom i na kraju se vidi čak i animacija kako umire, ali ništa opet..

Krejzi

Player
Player
Ja na kraju kako vidim imaš 0 hp i tu gasiš POV. Na mom POV se vidi da sam ti sa kalašom 110 hp skino a prije toga 58 sa revom. Možeš usporit snimak i izračunat. Jel ovo BA ili šta već, nije mi jasno kako si se nahilo full i opet posle toga 110hp ne umireš. Admin nek odluči. GG

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Ja na kraju kako vidim imaš 0 hp i tu gasiš POV. Na mom POV se vidi da sam ti sa kalašom 110 hp skino a prije toga 58 sa revom. Možeš usporit snimak i izračunat. Jel ovo BA ili šta već, nije mi jasno kako si se nahilo full i opet posle toga 110hp ne umireš. Admin nek odluči. GG

Evo ti duži POV, pa vidi koliko imam HP-a "na kraju":

Rame Relizz

Player
Player
Buraz je si bolestan da pvo reportas pusio je koks i kad si ga ti hito on je ispusio koks a kad ispusis koks tebi se puni ful helt razumess

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Volio bih samo da vidim POV od ovog lika. Vidi se na početku kako ga hitam 58 sa revom i iste sekunde se lik napuni full. Poslije toga mu skidam ukupno 110 dmg sa kalašom i na kraju se vidi čak i animacija kako umire, ali ništa opet..
brate ti si juce poceo da ides na informale a? ili do sad nikad nisi koristio drogu kako ja vidim nesto od to 2 je sigurno... kad ispusis koks tebi se helt vraca sam automatski polako....

Krejzi

Player
Player
brate ti si juce poceo da ides na informale a? ili do sad nikad nisi koristio drogu kako ja vidim nesto od to 2 je sigurno... kad ispusis koks tebi se helt vraca sam automatski polako....
Druže nemam se ja šta s vama raspravljat, objasnio sam situaciju. Admin nek provjeri i odluči.

Vajo Masina

Player
Player
Prije svega jadan report, sam znas i zasto....
A sada da te naucim (vidim da ocigledno ne znas) da droga kada se koristi osim sto ti napuni full hp kada krene djelovati sam efeket ona ti i vraca hp po malo kad ga izgubis. Lp!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom