By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja na kraju kako vidim imaš 0 hp i tu gasiš POV. Na mom POV se vidi da sam ti sa kalašom 110 hp skino a prije toga 58 sa revom. Možeš usporit snimak i izračunat. Jel ovo BA ili šta već, nije mi jasno kako si se nahilo full i opet posle toga 110hp ne umireš. Admin nek odluči. GG
Pogledaj poslije koksa pa onda komentariši. 10x sam ga hito po 11hp. Usporio video pa izračunaj. I ne znam čemu vrijeđanje.Buraz je si bolestan da pvo reportas pusio je koks i kad si ga ti hito on je ispusio koks a kad ispusis koks tebi se puni ful helt razumess
kad si pod koksom/drogom helti ti se vracaju polako ako nisi znaoPogledaj poslije koksa pa onda komentariši. 10x sam ga hito po 11hp. Usporio video pa izračunaj. I ne znam čemu vrijeđanje.
brate ti si juce poceo da ides na informale a? ili do sad nikad nisi koristio drogu kako ja vidim nesto od to 2 je sigurno... kad ispusis koks tebi se helt vraca sam automatski polako....Volio bih samo da vidim POV od ovog lika. Vidi se na početku kako ga hitam 58 sa revom i iste sekunde se lik napuni full. Poslije toga mu skidam ukupno 110 dmg sa kalašom i na kraju se vidi čak i animacija kako umire, ali ništa opet..
Druže nemam se ja šta s vama raspravljat, objasnio sam situaciju. Admin nek provjeri i odluči.brate ti si juce poceo da ides na informale a? ili do sad nikad nisi koristio drogu kako ja vidim nesto od to 2 je sigurno... kad ispusis koks tebi se helt vraca sam automatski polako....
Prije svega jadan report, sam znas i zasto....Volio bih samo da vidim POV od ovog lika. Vidi se na početku kako ga hitam 58 sa revom i iste sekunde se lik napuni full. Poslije toga mu skidam ukupno 110 dmg sa kalašom i na kraju se vidi čak i animacija kako umire, ali ništa opet..