stojin ispred ceste i familija me pocne pucat od jedanput u mom dvoristu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1 panel za sat vremenaMi smo dosli na panele postavi duzi pov gde ti je brojano pozz
Znamo svi kakva ste vi familija i sta radite sa shotgunima i pancirima u ulici, vi ste jedina familija koja stvarno nezna sta je roleplay, a kamoli nesta drugo, pucate,ubijate,vrjedate i ko zna sta sve ne i onda vi nesta govorite po forumima a dok vas nije bilo svima je bilo dobroLaze bio je u dvoristu i brojanu mu je samo stavi pov cele situacije vidite da jede nakon sto je izasao dok nas je pucao
Stvarno mi smo dosli u komsiluk i vi ste odma dosli da nas podkradate i ulazite u dvoriste svakodnevno kako bi bejtali ajde neplaci tu mi nikoga nenapadamo prvi dolazis kako bi krao panele sram te bilo Zampa ugledna familija pa ide krade paneleZnamo svi kakva ste vi familija i sta radite sa shotgunima i pancirima u ulici, vi ste jedina familija koja stvarno nezna sta je roleplay, a kamoli nesta drugo, pucate,ubijate,vrjedate i ko zna sta sve ne i onda vi nesta govorite po forumima a dok vas nije bilo svima je bilo dobro
Sram vas bilo kako lazete vi ste prvi krenili sa "kradom panela" idite malo ubijat regroupovce bez razloga ili one vase komsije, vidi vas se svaki dan sa pancirima i shotgunima na ulici, bas dobar roleplay.Stvarno mi smo dosli u komsiluk i vi ste odma dosli da nas podkradate i ulazite u dvoriste svakodnevno kako bi bejtali ajde neplaci tu mi nikoga nenapadamo prvi dolazis kako bi krao panele sram te bilo Zampa ugledna familija pa ide krade panele
jos ste se uzdigli pa tvoji vicu moze nam se pa kad vam se moze sto placete onda
Ako ne kontas(a znam da ne kontas) niko ne place nego smo normalni ljudi koji ne podnose krsenje pravila servera i nakon svega izvlacite se na jedan panel na krovu koji je gotov fazon za 4 sata LOOLStvarno mi smo dosli u komsiluk i vi ste odma dosli da nas podkradate i ulazite u dvoriste svakodnevno kako bi bejtali ajde neplaci tu mi nikoga nenapadamo prvi dolazis kako bi krao panele sram te bilo Zampa ugledna familija pa ide krade panele
jos ste se uzdigli pa tvoji vicu moze nam se pa kad vam se moze sto placete onda
Brate ovo ti je ooc a i nikog ne zanimasa svim familijama smo pricali i sa svima smo ok u komsiluku jer smo mogli pricat ali vi ste pretoksicni i divljaci a ovde glumite neke postenjacine
ko te je pitao za zelju?Zelim pov od pocetka situacije.