Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27170
Players nickname
Relja Brutaal
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 29, 2023
Time of violation
18:40
Proofs
https://streamable.com/jy963c

Sergej_Apollo

Player
Player
Laze bio je u dvoristu i brojanu mu je samo stavi pov cele situacije vidite da jede nakon sto je izasao dok nas je pucao

Michael Zappa | 11658

Player
Player
Laze bio je u dvoristu i brojanu mu je samo stavi pov cele situacije vidite da jede nakon sto je izasao dok nas je pucao
Znamo svi kakva ste vi familija i sta radite sa shotgunima i pancirima u ulici, vi ste jedina familija koja stvarno nezna sta je roleplay, a kamoli nesta drugo, pucate,ubijate,vrjedate i ko zna sta sve ne i onda vi nesta govorite po forumima a dok vas nije bilo svima je bilo dobro

Sergej_Apollo

Player
Player
Znamo svi kakva ste vi familija i sta radite sa shotgunima i pancirima u ulici, vi ste jedina familija koja stvarno nezna sta je roleplay, a kamoli nesta drugo, pucate,ubijate,vrjedate i ko zna sta sve ne i onda vi nesta govorite po forumima a dok vas nije bilo svima je bilo dobro
Stvarno mi smo dosli u komsiluk i vi ste odma dosli da nas podkradate i ulazite u dvoriste svakodnevno kako bi bejtali ajde neplaci tu mi nikoga nenapadamo prvi dolazis kako bi krao panele sram te bilo Zampa ugledna familija pa ide krade panele
jos ste se uzdigli pa tvoji vicu moze nam se pa kad vam se moze sto placete onda

Michael Zappa | 11658

Player
Player
Stvarno mi smo dosli u komsiluk i vi ste odma dosli da nas podkradate i ulazite u dvoriste svakodnevno kako bi bejtali ajde neplaci tu mi nikoga nenapadamo prvi dolazis kako bi krao panele sram te bilo Zampa ugledna familija pa ide krade panele
jos ste se uzdigli pa tvoji vicu moze nam se pa kad vam se moze sto placete onda
Sram vas bilo kako lazete vi ste prvi krenili sa "kradom panela" idite malo ubijat regroupovce bez razloga ili one vase komsije, vidi vas se svaki dan sa pancirima i shotgunima na ulici, bas dobar roleplay.

Ivan Loco

Player
Player
Ako ne kontas(a znam da ne kontas) niko ne place nego smo normalni ljudi koji ne podnose krsenje pravila servera i nakon svega izvlacite se na jedan panel na krovu koji je gotov fazon za 4 sata LOOL

Sergej_Apollo

Player
Player
sa svim familijama smo pricali i sa svima smo ok u komsiluku jer smo mogli pricat ali vi ste pretoksicni i divljaci a ovde glumite neke postenjacine

niksa ocokuljic

Player
Player
ova porodica kao da djeca od 12 godina igraju i ne znaju pravila gdje god dodu krse pravila uozbiljite se malo i odite procitajte pravila

Yorma Peškir

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 34216 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 6.15.
ID 36245 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 6.15.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom