SVE SE VIDI U POV NE ZELE DA ME USLUZE ZATO STO ZNAJU KO SAM RADE RP TO WIN I FAIL RP
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a ko si molim te ? propali lider koji ne moze izgurat org preko 1tjSVE SE VIDI U POV NE ZELE DA ME USLUZE ZATO STO ZNAJU KO SAM RADE RP TO WIN I FAIL RP
Moj POV sprema se i uskoro dolaziSVE SE VIDI U POV NE ZELE DA ME USLUZE ZATO STO ZNAJU KO SAM RADE RP TO WIN I FAIL RP
Ok i? Slino jednaMoj POV sprema se i uskoro dolazi
samo smo tebe cekaliVeć 7 dana svaki dan dolazim i tražim advokatsku dozvolu i ne daju, Kada god građani traže advokata Vlada nema slobodnih advokata u gradu. Rade RP2Win tako je Lepi Goga u pravu si !
a ko si ti?SVE SE VIDI U POV NE ZELE DA ME USLUZE ZATO STO ZNAJU KO SAM RADE RP TO WIN I FAIL RP
moze da znamo tko ste viSVE SE VIDI U POV NE ZELE DA ME USLUZE ZATO STO ZNAJU KO SAM RADE RP TO WIN I FAIL RP
A tvoi sto su glupi teg za mg nasjeli isto kurva na kuracI sad fib ide disbandat nas jer? Nismo mi krivi sto ne mozete 3 geto patrole napraviti, nismo mi krivi sto ubacujete ocvijeka sa dosijeom u org, nismo mi krivi sto dajes dep liku koji posalje na njega disc link i ne napise ni 10-6 ni nista, nismo mi krivi sto si toksican i svojim ljudima govoris da su glupi. Sami ste sebe disbandali pa s obzirom da ti nisi sposoban voditi org duze od tjedan dana i drugi moraju ispastati. fakat neam komentara
Kakav nacin izrazavanja vidim da si fino odgojen i kulturan momak.A tvoi sto su glupi teg za mg nasjeli isto kurva na kurac
ne sjecam se da sam se tebi obratioA tvoi sto su glupi teg za mg nasjeli isto kurva na kurac
100 posto bi ispalo da ga nebi pustili do guvernera znam protokol napametE ovako, prvi i prvo ova zalba je smjesna. Ljudi na vratimo ti ne mogu izdat advokatsku i to je tako, doso je agent i rekao moras od guvernera trazit. Zatrazi da sa guvernerom pricas i mozda ti izda dozvolu. Dolazis ispred vlade i snimas sebe kako dajes liku puske i balaklavu koji je 2 metra od tebe i kao to nijedan policajac nije vidio cist FAILRP i molim admine da ga kazne za isti. Gov nista nije prekrsio
na snimku se jasno cuje kako sluzbenik vlade govori ( EVO OVAJ MOZE DA TI PRODA ADVOKATSKU) i sta posle iazvlacenje da samo guverner moze da izdaE ovako, prvi i prvo ova zalba je smjesna. Ljudi na vratimo ti ne mogu izdat advokatsku i to je tako, doso je agent i rekao moras od guvernera trazit. Zatrazi da sa guvernerom pricas i mozda ti izda dozvolu. Dolazis ispred vlade i snimas sebe kako dajes liku puske i balaklavu koji je 2 metra od tebe i kao to nijedan policajac nije vidio cist FAILRP i molim admine da ga kazne za isti. Gov nista nije prekrsio
isto kao sto je tvoja znas dobro ko nasjela na moj sinocA tvoi sto su glupi teg za mg nasjeli isto kurva na kurac