Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kradja panelaI prije toga na mainu dolazis radis fearrp i baiting
Ne cujem nigdje da brojis a bogami i ne vidim ni jedan panel hahakradja panela
a fearrp sto sam vam brojao i pucao???
nema panela deckokradja panela
a fearrp sto sam vam brojao i pucao???
Ovo ti nije warn ako si se imalo ponadao tomeez warn
dooooobroooooooo si se zajebao meni se cini, rdmas i radis mgsve na pov-u vidi se kako 3 pucaju
džaba kad nemate ruke prekršiti ću 16038 pravila al ubit ću čitav thievesOvo ti nije warn ako si se imalo ponadao tome
Znaci dolazis do nase fam kuce, radis kao prvo MG, kao drugo FEAR RP jer ideš na trojicu ljudi sam, trece radis G.P.6.15. Od strane ove trojice ljudi nije prekrseno nijedno pravilo iz razloga što si ti prvi zapucao po njima bez BROJANJA, a oni su morali zapucati iz samoobrane. Ako vec tolko izigravas frajera onda barem nemoj zvati Draxa i mene, plakat kako bi zelio doci kod nas
.
BadBozy ticulicaKoji self report..
Moras shvatiti da nekim ljudima nije bit igre sjediti u areni 24/7. Tebi prvome niti cak to ne pomaze. Neda mi se niti dalje raspravljati jer svakom prijavom (ovakvom gore) samo ocrnjuješ svoju porodicu te padate jos nize u mojim ocima, a i u ocima svih grand igraca. Malo se zapitajte gdje šta krivo radite pa ce vam neke stvari biti jasnije. Lp, pozz.džaba kad nemate ruke prekršiti ću 16038 pravila al ubit ću čitav thieves
Mozes samo da pokusavas, ali na tome ce jedino da i ostane. Polagao sam mnogo vece nade u tebe decko, da si barem mrvicu pametniji nego sto si ovde ispo. Svojim intelektualnim sposobnostima kao i svog novog lidera popit ces samo ban, a u sustini si samo njegov pijun kojim puni svoj ego. Lijep pozdrav tebi i tvojoj familiji renegades. Sramotite se po serveru, a ne znate nijedno pravilo grada.džaba kad nemate ruke prekršiti ću 16038 pravila al ubit ću čitav thieves
Mozes samo popusit citavom Thievesudžaba kad nemate ruke prekršiti ću 16038 pravila al ubit ću čitav thieves
Vidi prvo tebi da odgovorim jer ti imas manjak mozga i ne kontas sve dobro o areni nije niko pričao a na mom pov-u vidi se kako padaju tvoja 3 veoma dobro iztreniratih igrača drugo o kakvoj porodici pričamo niko me nije poslao nit će došao sam da vam pokažem da niste jedini koji mogu da se kurce ispred tudjeg fama i ubijaju a moje ime ste već zapamtili po bizzovima i sve vam je jasno kako vam 2-3 ljudi padne samo zbog mene a da ne pričamo o ostalim situacijama.PS:Elmir ObamaMoras shvatiti da nekim ljudima nije bit igre sjediti u areni 24/7. Tebi prvome niti cak to ne pomaze. Neda mi se niti dalje raspravljati jer svakom prijavom (ovakvom gore) samo ocrnjuješ svoju porodicu te padate jos nize u mojim ocima, a i u ocima svih grand igraca. Malo se zapitajte gdje šta krivo radite pa ce vam neke stvari biti jasnije. Lp, pozz.
.Mozes samo da pokusavas, ali na tome ce jedino da i ostane. Polagao sam mnogo vece nade u tebe decko, da si barem mrvicu pametniji nego sto si ovde ispo. Svojim intelektualnim sposobnostima kao i svog novog lidera popit ces samo ban, a u sustini si samo njegov pijun kojim puni svoj ego. Lijep pozdrav tebi i tvojoj familiji renegades. Sramotite se po serveru, a ne znate nijedno pravilo grada.
Roki pa de se odluči na jednu priču.. jel kradeš panele il se samo kurčiš il što kažeš dolaziš da im dokažeš da nisu jedini koji se mogu kurčit (RK). I da.. još rekao si da svjesno hoćeš ban da dobiješ.. ne razumijem te.Vidi prvo tebi da odgovorim jer ti imas manjak mozga i ne kontas sve dobro o areni nije niko pričao a na mom pov-u vidi se kako padaju tvoja 3 veoma dobro iztreniratih igrača drugo o kakvoj porodici pričamo niko me nije poslao nit će došao sam da vam pokažem da niste jedini koji mogu da se kurce ispred tudjeg fama i ubijaju a moje ime ste već zapamtili po bizzovima i sve vam je jasno kako vam 2-3 ljudi padne samo zbog mene a da ne pričamo o ostalim situacijama.PS:Elmir Obama