By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Igrac ce bit kickan, a ti radis veliki fearrpDecko me vezuje s puskom, kasnije mi popusta drzanje bez da je ista rekao, i onda 15m sam od njega uzima me kao pod ruku....
Kikujes ga radi forum zalbe, ja koliko sam upucen u pravila ovog servera to spada pod MG, jer forum je OC stvar a kick iz org je IC stvar....Igrac ce bit kickan, a ti radis veliki fearrp
Jel realno da si ovo napiso, sta dodju 3 lika u tvoju org naviju ti 2 warna okaceni na forum i ti ih ne smijes kickat. 35k id si meni pricas o mg-u molim te nemoj! Ja uvijek mogu nac rp nacin da ga kickam, po tvom ovom sto govoris ti kad vidis da neko iz tvoje org radi pg ne bi ga ni opomenut smio posto je mg ahhaahhahaKikujes ga radi forum zalbe, ja koliko sam upucen u pravila ovog servera to spada pod MG, jer forum je OC stvar a kick iz org je IC stvar....
Kakav MG hahahahahaIgrac ce bit kickan, a ti radis veliki fearrp
Akde pisem Mazhoru smijem li ga kickat i kladimo se u 20e paypalKakav MG hahahahaha
Brat objasnio stvariovamo namestate disband drugim organizacijama forum warriori a izbegavas warn gov-a kao kickanjem igraca ma daj, ovo je cist PG i FailRP niti znam Matka niti sam bio u FIB-u ali druze odvratna ste vlada do bola
Buraz pokazujes cistu narcisoidnu osobnost ovim recenica vlada je najgora do sad, sve kaj vi ne vodite je najgore zar ne, zanima me vidjeti vasu vladu, ako se ikad dogodi.ovamo namestate disband drugim organizacijama forum warriori a izbegavas warn gov-a kao kickanjem igraca ma daj, ovo je cist PG i FailRP niti znam Matka niti sam bio u FIB-u ali druze odvratna ste vlada do bola
ne bih rekao svojim ljudima da kace druge drzavne organizacije za greske na department chat-u sigurno i da im nabijan warnove kao najveca picka da ih disbandam umesto da resim ic putem i da saradjujem sa njima jer vam su vam jedina pretnja bande a ne kolege, najaktivniju organizaciju si sjebao jer su radili bolje od gov-a i lspd-a zajedno i sto je FIB uzeo neko ko nije vladin covek, to je kad nemas real life pa se istresas na igricu, ne bih komentarisao nista vise dalje pozdravBuraz pokazujes cistu narcisoidnu osobnost ovim recenica vlada je najgora do sad, sve kaj vi ne vodite je najgore zar ne, zanima me vidjeti vasu vladu, ako se ikad dogodi.
Mg za forum apaluzKikujes ga radi forum zalbe, ja koliko sam upucen u pravila ovog servera to spada pod MG, jer forum je OC stvar a kick iz org je IC stvar....
Ajde uzmi ti vodi vladu onda pa da vidiš kada ti dođe 10 njih i hoće da ti nabije warnne bih rekao svojim ljudima da kace druge drzavne organizacije za greske na department chat-u sigurno i da im nabijan warnove kao najveca picka da ih disbandam umesto da resim ic putem i da saradjujem sa njima jer vam su vam jedina pretnja bande a ne kolege, najaktivniju organizaciju si sjebao jer su radili bolje od gov-a i lspd-a zajedno i sto je FIB uzeo neko ko nije vladin covek, to je kad nemas real life pa se istresas na igricu, ne bih komentarisao nista vise dalje pozdrav
pa vi ste prvi poceli da kacite FIB po forumu sta glumite zrtve, prvom prilikom ste im nabili verbal i prvog dana je bila unutrasnja kontrola, pritisak nad Fibom je poceo cim se saznalo da lider nije vladin covek i brze bolje da im nabijate warn, sramota treba da vas budeAjde uzmi ti vodi vladu onda pa da vidiš kada ti dođe 10 njih i hoće da ti nabije warn
Nije vam vlada kriva što ste ubacili čoveka sa dosijeom nije vam vlada kriva što ne znate koristiti department i nismo vam mi krivi što vam je lider bio toksičan i vređao zaposlenepa vi ste prvi poceli da kacite FIB po forumu sta glumite zrtve, prvom prilikom ste im nabili verbal i prvog dana je bila unutrasnja kontrola, pritisak nad Fibom je poceo cim se saznalo da lider nije vladin covek i brze bolje da im nabijate warn, sramota treba da vas bude
krivci gresaka su bili izbaceni iz organizacije i bilo je reseno IC putem ali vama je sladje da kacite na forum, zamisli IRL da vlada namesta otkaze FBI-u druze to ste uradili, ne bih stvarno vise komentarisao pokazali ste sve, ne bih da suvisni komentari odvlace i skrecu paznju sa zalbom kao sto radite na drugim zalbama za GOV i da pokusavate da ode out of topic,nadam se da ce neki normalan admin sa vece pozicije da pregleda sve, laku noc.Nije vam vlada kriva što ste ubacili čoveka sa dosijeom nije vam vlada kriva što ne znate koristiti department i nismo vam mi krivi što vam je lider bio toksičan i vređao zaposlene
Vlada uopšte nije namestila fibu warn pogledaj žalbe na vašeg bivšeg lider pa onda razmisli da li vlada kriva ili lider koji ne zna da vodi organizacijukrivci gresaka su bili izbaceni iz organizacije i bilo je reseno IC putem ali vama je sladje da kacite na forum, zamisli IRL da vlada namesta otkaze FBI-u druze to ste uradili, ne bih stvarno vise komentarisao pokazali ste sve, ne bih da suvisni komentari odvlace i skrecu paznju sa zalbom kao sto radite na drugim zalbama za GOV i da pokusavate da ode out of topic,nadam se da ce neki normalan admin sa vece pozicije da pregleda sve, laku noc.
U pravu si, to je bio PG, ali ti bez straha dolaziš sa puškom ispred vlade gde su naoružani agenti, oni su takođe mogli da ti broje 5 sekundi i ukoliko ne ispoštuješ njihov zahtev, imaju prava da te neutrališu. Ovde nije vlada kriva nego lik koji te je vezao i uzeo pod ruku.Decko me vezuje s puskom, kasnije mi popusta drzanje bez da je ista rekao, i onda 15m sam od njega uzima me kao pod ruku....