Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17156
Players nickname
Shotrri Royall
Suspect ID
31376
Date of violation
Jan 30, 2023
Time of violation
18:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0MICEK-9amk

Shotrri Bugatti

Lider
Leader of unofficial org
Sve u pov Lider od El CHAPO Mi broji 5skundi bes razlog jel oni Zamisluju se u ghetto se nalazi

ID 18165
ID 35818
ID 3438

JEL OVDE VIDI SE DA NIKOJ NE MI BROJI 5SEKUNDI I PLUS SE IZVINI

Last edited:

Sergej_Apollo

Player
Player
Lepo sam postupio ljubazno ali ovaj covek je u rp samo Bejtas i samo igra kako bi nekog snimao
danas je LEby admin bio i rekao da ako neko stojinaspram ulazza da mu mozemo brojati ja sam ga zamolio da se pomeri posle sam sve po pravilu izdao zahtev brojao i zelim da gospodina naucite pameti i da dobije Fear Rp stalno dolazi kako bi bejtoo ovo je druga zalba drugi njegov bejt koliko jos treba puta ovaj covek dolaziti kaoko bi bejtovo u nasem dvoristu ili ispred samog izlaza

Shotrri Bugatti

Lider
Leader of unofficial org
Lepo sam postupio ljubazno ali ovaj covek je u rp samo Bejtas i samo igra kako bi nekog snimao
danas je LEby admin bio i rekao da ako neko stojinaspram ulazza da mu mozemo brojati ja sam ga zamolio da se pomeri posle sam sve po pravilu izdao zahtev brojao i zelim da gospodina naucite pameti i da dobije Fear Rp stalno dolazi kako bi bejtoo ovo je druga zalba drugi njegov bejt koliko jos treba puta ovaj covek dolaziti kaoko bi bejtovo u nasem dvoristu ili ispred samog izlaza
Sve u pov ja nisam kriv ti si kriv igracu Zasto Me Pucas Bes razloga i mi Brojis 5Sekundi bes Razloga To nije ghetto

RyukShinigami

Player
Player
Sve u pov Lider od El CHAPO Mi broji 5skundi bes razlog jel oni Zamisluju se u ghetto se nalazi

ID 18165
ID 35818
ID 3438

Gospodin je pristojno dosao i zamolio te da se pomeris jer njegovom famu smetas da izadju iz garaze, nisi hteo da se pomeris.
Te je on brojao 5 sekundi i izdao ti zahteve a ti se nisi pomerio i nisi se plasio za svoj zivot, te si rekao "ajde pucaj!".
Ti si u ovom slucaju prekrsio Fear RP.
A oni su ispostovali generalno pravilo 6.15.

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Gospodin je pristojno dosao i zamolio te da se pomeris jer njegovom famu smetas da izadju iz garaze, nisi hteo da se pomeris.
Te je on brojao 5 sekundi i izdao ti zahteve a ti se nisi pomerio i nisi se plasio za svoj zivot, te si rekao "ajde pucaj!".
Ti si u ovom slucaju prekrsio Fear RP.
A oni su ispostovali generalno pravilo 6.15.
ispostovali su 6.15 al nisu FailRP

lovrro

𝓹𝓮𝓷𝓭𝓲𝓷𝓰 𝓻𝓮𝓽𝓲𝓻𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽
Player

ID 18165
ID 35818
ID 3438

Buraz znaci gledaj imas neka pravila koja koliko ja vidim ti ne znas… Uredu izvinio se jesi ali u videu u prilogu nema nikakvih dokaza o bilocemu. Malo promisli prije nego sto stavljaš žalbu na nekoga

Bobche Ganavrno

Player
Player
Realno vi brojite svakom 5 sec da odu i da se ne vrate, kakav ti je to rp?

Yorma Peškir

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

Porodica El Chapo biće kažnjena za Generalno Pravilo 6.15.

ID 17156 biće kažnjen za FearRP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom