Na snimku se jasno vidi kako mi igrac psuje zbog toga sto sam se slucajno zakucao u njega kad sam dosao ispred bolnice
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!slucajno sam jer sam prebrzo vozio i nisam se vise zakucavao u njegai ti namerno vdm ahaha
ovo ako si ga slucajno zgazio on je tebi slucajno opsovoNa snimku se jasno vidi kako mi igrac psuje zbog toga sto sam se slucajno zakucao u njega kad sam dosao ispred bolnice
pricao sam sa drugarom na bubici i rekao rekao je jebem ti svebrate cuj me ljepo ti kazem bolje jami dol ne da si ga VDM nego si mu i reko jebem ti sve G.P 3.1 bolje jami dol ti ces se zajebat ja ti samo hocu pomoc
ajde bre ti nekoga kacis a najvise pravila u ghettu krsisNa snimku se jasno vidi kako mi igrac psuje zbog toga sto sam se slucajno zakucao u njega kad sam dosao ispred bolnice
pa ovaj sto je kacio je to rek znam nek jami boljepricao sam sa drugarom na bubici i rekao rekao je jebem ti sve
cuti toxic kidaroajde bre ti nekoga kacis a najvise pravila u ghettu krsis
#kupiruke