Zalim se na igraca vozio sam bicikli i prvi put me udario kod bolnice i pao sam sa bicikla i pratio me i kod mosta me je opet udario i umro sam imate na videu kad me je ubio
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ako za ovo dobijem ban ili zatvor nikad u zivotu necu uci u rp verujte mi, jedem i vozim auto ne zanima me lik, vozi bajs na sred puta baguje mi sve imam toster ne vidim ga nevidljiv mi je slucajno ga zgazio kunem vam
sta me briga za lika sta se utripovao ja gledao svoja poslaAko za ovo dobijem ban ili zatvor nikad u zivotu necu uci u rp verujte mi, jedem i vozim auto ne zanima me lik, vozi bajs na sred puta baguje mi sve imam toster ne vidim ga nevidljiv mi je slucajno ga zgazio kunem vam se
Pazi ovako udario me je kod bolnice i ja sam nastavio da vozim bicikli mislio sam slucajno je uglavnom lik me je pratio i zgazio me okrenuo se i otisao zvao sam admina rekao je da se dosta njih zalilo na igraca id 31397 i lik je bio mjutovan tako da ja imam samo ovaj pv drugi nemam ako nista povlacim zalbu i to je toNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
Čeka se odgovor ID-a 2827 .
Ima 12 sati da odgovori.