By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kad je covek konj sta ocekujes...Mogao si kao pravi covjek javit se u private, al i sam znas da je dsync
vredjanje ?Kad je covek konj sta ocekujes...
jel pise tvoj id u prijavi ?Mogao si kao pravi covjek javit se u private, al i sam znas da je dsync i da te totalno drugi lik ubio.
Znaci skonto' si da te nisam ja ubio i da metak ti s ledja dolazi?jel pise tvoj id u prijavi ?
ne siri prsa decko kad si nebitan lik u igriciZnaci skonto' si da te nisam ja ubio i da metak ti s ledja dolazi?
Nije ovi dysnc , ima rupa onde , mogao je da ga ubije kroz daske.Mogao si kao pravi covjek javit se u private, al i sam znas da je dsync i da te totalno drugi lik ubio.
probao sam ne ide, imam povNije ovi dysnc , ima rupa onde , mogao je da ga ubije kroz daske.
ma de admini ce vidit ko me ubio i postavit ce pov ako ima i tjt opusti secim me spominjes na povu, ocigledno je da sam nebitan . Neki dan u areni si bio okej
bas izgledam napetma de admini ce vidit ko me ubio i postavit ce pov ako ima i tjt opusti se
ajde decko ne kurci se doveo si farmu kokosi da mu kvockaju ovde , nemoj da me smarasbas izgledam napet
Pravi čovijek ko ti?Mogao si kao pravi covjek javit se u private, al i sam znas da je dsync i da te totalno drugi lik ubio.