Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31569
Players nickname
Vedo Tigamochi
Administrators nickname
Luka Immortal
Date
Feb 1, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/312940/

Vedo Spade

Player
Player
Evo ovako ja se izvinjavam sto sam liku reko da mu jebem ono na m nece se vise ponavljat. Svi to govore i neznam zasto sam zasluzio ban na 7 dana samo zamolio bi vas da mi uklonite ban molim vas jer stvarno nisam zasluzio nisam ja jedini koji to govori na serveru svi to govore tako da vas molim da mi pogledate skroz prste i date jos jednu sansu posto stvarno se nezna na sta covek misli kad kaze jebem ti ono na m i nije posteno da neko dobije ban zbog toga samo molim vas da mi pogledate skroz prste nece se vise ponovit. Zamolio bi vas admini da mi pogledate skroz prste jer smo svi ziva bica i ponekad nas rjeci ponesu al stvarno danas ja smatram da zbog ovoga sto sam reko nisam zasluzio ban sam bi zelio da uzivam u serveru tako da vas jos jednput ljepo molim da oprostite i molim avs maknete taj ban jer smatram da to nije dobar razlog ako bi liku stvarno opsovo porodicu nebi sada bio ovdje i molio za unban molim vas.Zelim vam ljep dan ili ti vecer

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, svaka iduca zalba na ovu temu rezultirat ce banom na forum

Status
Not open for further replies.
Top Bottom