neka familija puca u gradu bez da izbroji 5 sec i roba u gradu. ako imaju neformalnu neka dobiju warn.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ko i da je kaznice ih valjda …daimonds familia
Nemam nista protiv tebe, ali dobit ces kaznu za bait.neka familija puca u gradu bez da izbroji 5 sec i roba u gradu. ako imaju neformalnu neka dobiju warn.
sve jedno vi ste robali u gradu i pucali ste me pre nego sto ste odbrojali 5 sec jeste da cu ja da dobijem a i vicete dobitiPrvo baito si nas i tako se zavrsilo na ivici grada, takodjer i ovi s kombijem ista situacija, tebe smo odlucili pustit jer si nas 10min prije tog baitovo i provociro jer imas brzi auto. visa sila je zvana, ali je kasno dosla i kasnije se je razjasnilo s visom silom. S ovim si samo sebe doxx i baitanjem dostavi duzi POV od pocetka ako si u pravu.
brate, ispred pumpe je i plus u gradu... ako je tako nama je kuca ispod toga jedno 100 metra sta sad mi trebamo u gradu robati? jedno to su prekrsili ghetto pravilo 1.8 i plus g.p 6.15 su prekrsili i da ne spominjem sto su robali lika koji je na poslu... to sto ce on za bait da dobije demorgan njega to ne zanima oni kad su pogresili nek dobiju warn na porodicu...Cofi batonga moj ne znam tko su ovi ali ja mislim da ti to nije grad autoput od toga ima niti 100 metara
HAHAHAH DOXX KAZE, decko jel ti znas sta je doxing? ne a? vidim da ne znas batonga, a njega bas nesto zanima dal ce dobiti za baiting 3 sata demorganPrvo baito si nas i tako se zavrsilo na ivici grada, takodjer i ovi s kombijem ista situacija, tebe smo odlucili pustit jer si nas 10min prije tog baitovo i provociro jer imas brzi auto. visa sila je zvana, ali je kasno dosla i kasnije se je razjasnilo s visom silom. S ovim si samo sebe doxx i baitanjem dostavi duzi POV od pocetka ako si u pravu.
Kakvom poslu? lik je kamatar i po pravilu spadaju u nelegalno. i mogu se robati. nauci pravila prije nego sto pises nesto. I ne znas ni gdje se je RP situacija zapocela.brate, ispred pumpe je i plus u gradu... ako je tako nama je kuca ispod toga jedno 100 metra sta sad mi trebamo u gradu robati? jedno to su prekrsili ghetto pravilo 1.8 i plus g.p 6.15 su prekrsili i da ne spominjem sto su robali lika koji je na poslu... to sto ce on za bait da dobije demorgan njega to ne zanima oni kad su pogresili nek dobiju warn na porodicu...
U bukvalnom smislu exposed je sebe. nemoj mi sad tu kopat po praznome shvatio si poentu sta zelim reci.HAHAHAH DOXX KAZE, decko jel ti znas sta je doxing? ne a? vidim da ne znas batonga, a njega bas nesto zanima dal ce dobiti za baiting 3 sata demorgan
hahahaha a i jasno se vidi kako vi robate u gradu i krsite g.p 6.15, prihvati to sto ste pogresili i zagrejte novcanik da platite taj warn da skinete...U bukvalnom smislu exposed je sebe. nemoj mi sad tu kopat po praznome shvatio si poentu sta zelim reci.
Igrac koji je okacio zalbu i snimio POV se jasno vidi kako krsi i baita
AHHAHAHAH kazes mi ne znam pravila a ti robas u gradu.... svaka ti cast deckoKakvom poslu? lik je kamatar i po pravilu spadaju u nelegalno. i mogu se robati. nauci pravila prije nego sto pises nesto. I ne znas ni gdje se je RP situacija zapocela.
zasto si mad jer ste pali na panele kod fullproteam-a? vas 10 je krenulo da puca bez brojanja i opet ste pali... prvo kupite ruke i naucite pravila pa onda da serete po forumui sta ti nasao se pametan da ti pravdu gonis ? pametnjakovicu dolazis prvo pred fem kucu bejtas a niko ti se neobraca i zato te i boli zatim tu nisi bio od pocetka situacije i ne treba da te se tice niti si ucesnik niti saucesnik takodje admin je bio prisutan Aldin Verstappen kao sto ga mozete i pitati ..... sami su krivi isli za nama i mi krenuli za njima i tu se situacija zavrsila onda treba njih da se kazni za bjezanje u gz zar ne ???? mislim neka admini odluce mi se zaliti ne zelimo
ti kada nas vidis da pucamo bez brojanja moze se desiti ne kazem ali vjeruj mi da 99 % brojimo svakome 5 sec minimalno eto dostavi pov gdje ne brojimo i onda mozemo se raspravljati ljudski ok ? budi pozdravljen i sad na autoputu sta ste radili bez brojanja no comment etzasto si mad jer ste pali na panele kod fullproteam-a? vas 10 je krenulo da puca bez brojanja i opet ste pali... prvo kupite ruke i naucite pravila pa onda da serete po forumu
nema sta da ja pov dostavljam, i sami znate da ste to uradili ne pravi se ovde lud…ti kada nas vidis da pucamo bez brojanja moze se desiti ne kazem ali vjeruj mi da 99 % brojimo svakome 5 sec minimalno eto dostavi pov gdje ne brojimo i onda mozemo se raspravljati ljudski ok ? budi pozdravljen i sad na autoputu sta ste radili bez brojanja no comment et