By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sve se vidi na pov . Imam vise snimaka znaci uglavnom hitam ga 3put 58 sa obojani rev u arenu dok igramo 2v2 i lik ne umire kao da je iron man . Bio je u nas fam i kada sam video da je decko citer odma sam ga kikovao i zvao sam isto administratoa Kensho Goata koji mi je rekao da kacim na gradski . Igrac se zove Josippa Armanni i kao sto se vidi on je u Marabunta Grande gangu . Zeleo bih da se ovaj igrac proveri posto kada sam napustio mec i rekao mu da je citer i da ide na gradski napustio je igricu i vratio se nazad govoreci mi ako hocu da mi shera screen na discordu posto je valjda ugasio cheat , hvala . + server mi nije bagovao ceo dan , nemoguce da je do servera
dragi ti, usao sam u fam zbog druga i jeli ste arenu da meni ista radi osim granda meni bi se komp zapalio, a iso sam f1 jer izgleda da nisi nikad cuo za bagove i jos sam reko kad smo winali idem F1 puca mi sve, i uareni ste mi stjali na mjestu oba dvoje, a da imas isti prijer vamohttps://youtu.be/2WWaTXDT0Dk ljubi te brat =) i uzivajSve se vidi na pov . Imam vise snimaka znaci uglavnom hitam ga 3put 58 sa obojani rev u arenu dok igramo 2v2 i lik ne umire kao da je iron man . Bio je u nas fam i kada sam video da je decko citer odma sam ga kikovao i zvao sam isto administratoa Kensho Goata koji mi je rekao da kacim na gradski . Igrac se zove Josippa Armanni i kao sto se vidi on je u Marabunta Grande gangu . Zeleo bih da se ovaj igrac proveri posto kada sam napustio mec i rekao mu da je citer i da ide na gradski napustio je igricu i vratio se nazad govoreci mi ako hocu da mi shera screen na discordu posto je valjda ugasio cheat , hvala . + server mi nije bagovao ceo dan , nemoguce da je do servera
ne trazim pov nego pc check od ovog igracaNe treba pov za arenu majstore
nemoj mi samo rec da sam nepismen nova 60% keybord pa nezz sta stiscem =)dragi ti, usao sam u fam zbog druga i jeli ste arenu da meni ista radi osim granda meni bi se komp zapalio, a iso sam f1 jer izgleda da nisi nikad cuo za bagove i jos sam reko kad smo winali idem F1 puca mi sve, i uareni ste mi stjali na mjestu oba dvoje, a da imas isti prijer vamohttps://youtu.be/2WWaTXDT0Dk ljubi te brat =) i uzivaj
zahtevam pc check deckodragi ti, usao sam u fam zbog druga i jeli ste arenu da meni ista radi osim granda meni bi se komp zapalio, a iso sam f1 jer izgleda da nisi nikad cuo za bagove i jos sam reko kad smo winali idem F1 puca mi sve, i uareni ste mi stjali na mjestu oba dvoje, a da imas isti prijer vamohttps://youtu.be/2WWaTXDT0Dk ljubi te brat =) i uzivaj
pa nudio sam ti odma poslje igre a ti si NECU NECU IDES NA GRADSKI, sto places sisone trazim pov nego pc check od ovog igraca
ma citujes nema baga da sa 3 hita imas full healtdragi ti, usao sam u fam zbog druga i jeli ste arenu da meni ista radi osim granda meni bi se komp zapalio, a iso sam f1 jer izgleda da nisi nikad cuo za bagove i jos sam reko kad smo winali idem F1 puca mi sve, i uareni ste mi stjali na mjestu oba dvoje, a da imas isti prijer vamohttps://youtu.be/2WWaTXDT0Dk ljubi te brat =) i uzivaj
pogledaj video koji sam ti poslo u linku gorema citujes nema baga da sa 3 hita imas full healt
ma citujes nema baga da sa 3 hita imas full healt
isto ovo imas i ti hahahhah jos mi saljes video hvala , svejedno admin mi je rekao da mogu da objavim a posto mi je ovo bilo mnogo sumljivo a imam 2 videa morao sam da objavim i isto tako sam napisao da zahtevam pc check tako da ono nadam se da nisi imao cheat ako jesi crno ti se pisepogledaj video koji sam ti poslo u linku gore
pa nudio sam ti, a ti neznas sta pricas. i meni je leby obama reko da je to bug pa ti gledajisto ovo imas i ti hahahhah jos mi saljes video hvala , svejedno admin mi je rekao da mogu da objavim a posto mi je ovo bilo mnogo sumljivo a imam 2 videa morao sam da objavim i isto tako sam napisao da zahtevam pc check tako da ono nadam se da nisi imao cheat ako jesi crno ti se pise
ne znas*pa nudio sam ti, a ti neznas sta pricas. i meni je leby obama reko da je to bug pa ti gledaj
ako nevidis link koji sam ti poslo je odbijenisto ovo imas i ti hahahhah jos mi saljes video hvala , svejedno admin mi je rekao da mogu da objavim a posto mi je ovo bilo mnogo sumljivo a imam 2 videa morao sam da objavim i isto tako sam napisao da zahtevam pc check tako da ono nadam se da nisi imao cheat ako jesi crno ti se pise
a sto sam sad jadan, prvi put zakoracio u arenu i imam citoveJebem ti led al ste jadni
a ko je rekao da si ti jadan uopste, u ostalom ako nemas, onda prolazis pc check, VALJDAa sto sam sad jadan, prvi put zakoracio u arenu i imam citove
pa ja nudim on izbjegava. da se on licno uvjeria ko je rekao da si ti jadan uopste, u ostalom ako nemas, onda prolazis pc check, VALJDA