Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7535
Players nickname
Michael Desanta
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Feb 3, 2023
Time
7:47
Proofs
https://imgur.com/Szqa5l7

Michael Desanta

Player
Player
dakle kao sto je navedeno u naslovu gospodin radi admin abuse to jest porta se bez poziva i povoda do ljudi u GARAZAMA i kicka ih ok nije me briga sta drugima radi al ja sam bio admin i koliko znam ADMIN NE SMIJE DA SE PORTA DO IGRACA BEZ PRIJAVE ILI POZIVA sto doticni radi stalno, stoga bi htio da se isti kazni jer ako vec postoji pravilo da se admin ne smije portati bez razloga do ljudi a on to ocito radi, aj da sam bio vani na cesti negdi ili nesto al u PRIVATNOJ GARAZI STANA znaci nije nikako mogao doci niti me vidjeti bez da se ne porta.

Michael Desanta

Player
Player
nije to rupa u zakonu vec ako je odredito da admin ne smije dolazit do osobe bez da ga se zove il da netko prijavi problem, a admin svejedno dodje pogotovo u enterijere to je uvjek bio admin abuse od samog pocetka servera i tako ce bit do kraja vrv.

Isto ne vidim korist ljudi da se pletu tamo di im nije mjesto i pricaju i nekim pravilima, a admin pozicije nikad nisu vidjeli i ne znaju admin pravila koja se moraju postovati, vec se samo usupkavate jer ocekujete da ce vam isti dati nesto kasnije i namjestit poziciju itd.

Molio bi da se zakljuca tema da forum warriori ne spamaju. hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom