Vidi se u POV-u. POV je kratak jer se na istom vidi da sam ga u tom trenutku započeo. I zamolio bih administraciju da se pooštri kazna za ovu osobu jer joj nije prvi ni deseti put da ovo radi. Hvala.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!VažiE moj ti sace ban da pljusti
Druze sta si ti ovde kacio 5 sec klipVidi se u POV-u. POV je kratak jer se na istom vidi da sam ga u tom trenutku započeo. I zamolio bih administraciju da se pooštri kazna za ovu osobu jer joj nije prvi ni deseti put da ovo radi. Hvala.
POV može biti kraći ako se cela situacija vidi u istom.Druze sta si ti ovde kacio 5 sec klip
Iq1Posteno sam vas oribao a ti vidi da postavis ceo POV a ne 12 sekundi
Oribao, ubio si 3 nenaoružana čoveka. Mnogo si dobar!Posteno sam vas oribao a ti vidi da postavis ceo POV a ne 12 sekundi
Pa gde ti vidis tu celu situaciju kad leze 2 coveka mrtva na black marketuPOV može biti kraći ako se cela situacija vidi u istom.
Iq1Pa gde ti vidis tu celu situaciju kad leze 2 coveka mrtva na black marketu
Situacija: Ubio si me na Black Marketu. P.Z. 1.1, pametnome dosta.Pa gde ti vidis tu celu situaciju kad leze 2 coveka mrtva na black marketu
Da da sad uzmi isplaci se ja dobijem warn a tvoj covek BAN za Pisanje u OOC chatu (DA POPUSIS) njegove reciSituacija: Ubio si me na Black Marketu. P.Z. 1.1, pametnome dosta.
Awaw keru iq1Da da sad uzmi isplaci se ja dobijem warn a tvoj covek BAN za Pisanje u OOC chatu (DA POPUSIS) njegove reci
Alo blacklistani tiho tamoAwaw keru iq1
Ban*Alo blacklistani tiho tamo
Ocito si toliko smotan da neznas razliku iq1Alo blacklistani tiho tamo
VREDJANJE Luka Immortal Molio bih da resite ovoOcito si toliko nesposoban da neznas razliku iq1