Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GP 3.2 | ID: 0000 (Mario Gigante)

Status
Not open for further replies.
Your ID
17603
Players nickname
Viktor_Valujev
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 3, 2023
Time of violation
20:30
Proofs
https://imgur.com/5exneGk

Mario Gigante

Player
Player
eto jebem ti i ovde sve sto imas kad si retard pa me i ovde slobodno banajte, treba da se ugledate na gerrita jos jednom za one koji nisu vidili u club chatu. ako smo rekli da se necemo prcat i biti toxic nebitno ko ce winat/izgubit onda ne znam cemo to pogotovo od lidera koji dode 1 u mjesecu.

Mario Gigante

Player
Player
takoder da spomenem i carlosa, lik koji zna nekad da bude toxic nije poceo da provocira na club chatu kao vi ostali koji ste "Fini i Kulturni" cak i dejan ako sam uspio da vidim nije nista spec pisao, licno gotivim carlosa,gerrita,dejana jer sam se uvijek plakao od smijeha na njihove sale itd, opcenito i vas ostale sam gotivio (nikolai,dragx,viktor,miki,tommy itd). buraz jebeno igramo igru,sve to stoji vi ste nas naucili dosta stvari i tu nema lazi, to je cinjenica. izasli nismo radi rasketa ili nekoga slicnog,izasli smo radi drugih stvari koje su recene. nismo pupcano vezani da moramo biti uvijek u 1 familiji, ja ako ocu ja sad mogu leavat ovu otici u drugu i? stvar je o tome da mi kada smo leavali na kulturan i fin nacin pojedini od vas krecu sa toxic i provociranjem, tu smo imali clana koji nije to sutit htio te vas je objavio i dobili ste jebeni warn na porodicu radi GLUPOSTI. taj clan bude izbacen zbog drugih stvari te situaciju smirim sa ostalima, niko nije od nasih nista pricao, vi nastavljate svoje te opet bejtate itd itd i onda dolaze ponovni warnovi i za vas i za nas radi opet glupih situacija...posto vi ocito radi warna ovo sve radite reko sam vec jednom to i dragxu ako se dobro sjecam, do WARNA ne bi doslo da VI niste poceli od samog starta,1 sata naseg leavanja da provocirate i budete toxic...nikad nisam bio toxic i evo sada jesam jer sam nervozan jos zbog drugih stvari ali to je totalno nebitno, necu da budem kao dragx pa da placem za unban jer sam vrijedao nekog occ, pa nakon unbana isti minut dosa i opet napravio UB...opet da kazem GG za war, vi pojedinci koje vas gotivim uzivajte a za ostale me boli kurac, ostali se ocito nece mijenjati. ako zelite da dobijamo i jedni i drugi warnove,banove itd itd nastavite, ja ne mogu da smirujem svoje clanove kada dragx ne moze svoje pojedine lidere da smiri.
LP :)

Mece Darkin

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (31874) dobit će kaznu za (G.P 3.2) + forum

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom