Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Povlacim zalbu / Reseno / objasnili su stvar

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
123
Players nickname
Vuk Darkin
Suspect ID
000
Date of violation
Dec 25, 2021
Time of violation
11:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=A8t0HOqx6Ew

Vuk Darkin

Player
Player
Kao sto mozete videti u PoV bili smo na informalu i kada je trebao da se zavrsi nije... OK mislilo smo da je ostao jos neko ali kao sto se vidi cekali smo oko 10min cak je i admin (Andrija) koji moze da potvrdi dosao i obisao mapu da vidi da nije doslo do buga ali kad smo izasli iz kruga vilizdersi su dobili informal. Moguce da su koristili Bug Abuse da se sakriju izmedju textura ili slicno. POZZZ

Joe Hey

Player
Player
Buraz, od 08:25 (timer tvog videa) ti si ostao sam u crvenom krugu. Pogledaj gore "treće oko" Vendetta: 1 igrač. Ti i prije nego sto izadješ iz crvene zone (17:17 - timer tvog videa), i dalje stoji Vendeta: 1 igrač. Očigledno, da su se iz moje porodice negdje sakrili/kempovali. To nije nikakav bug/cheat.

Ghost98

Player
Player
Ne vidim ovde ni da je admin dosao a kao sto vidim na snimku 1:11 vi ste pokusali da uradite bug abuse kroz ogradu sa animacijom i na 1:40 ste uspeli a i vidim da ovo nije POV od Vuka nego od nekog drugog.

Vuk Darkin

Player
Player
Ne vidim ovde ni da je admin dosao a kao sto vidim na snimku 1:11 vi ste pokusali da uradite bug abuse kroz ogradu sa animacijom i na 1:40 ste uspeli a i vidim da ovo nije POV od Vuka nego od nekog drugog.
celu mapu smo pregledali ovo nije moj PoV nego od fam membera a sam admin moze da vam potvrdi da je bio

Curtis Jackson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Reseno izmedju igraca
  • ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom