Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved FAIL RP, FEAR RP, MG -> ID: 1416, 89, 6711, 166,11200

Status
Not open for further replies.
Your ID
1703
Players nickname
Nikola Ali
Suspect ID
1416,89,6711,166,
Date of violation
Dec 25, 2021
Time of violation
12:03
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DMQmb1zz_II

Nikola Ali

Player
Player
DOKAZ 1:
DOKAZ 2:

Postovani,
Moja porodica i ja pronalazimo lika nasred autoputa stoji sam. Moji se instant zaustavljaju i odma sklanjaju puske te mu oduzimaju gps i svaki vid komunikacije. Sve se vidi na snimcima. Lik potom hoda i trci desno lijevo kad mu govorimo da ima puske na glavi da digne ruke. Iz cista mira krene govoriti cekajte da stigne admin da ha pitam nesto. Takodje se sve vidi na snimku. I tako like nekih minutu hoda i nece dic ruke jer je kao zvao admina pa sam govorio svojima da ga puste da kad admin resi nastavimo rp posto je lik vec sve ionako sjebao. Znao sam da nikome ne moze javiti da dodju jer mu je odmah oduzeta komunikacija. Nakon tih par min dolazi grupica njegovih (svi su iz porodice VENDETA) i krenu pucati na nas. Ispucaju nas i pobiju te ih boli k i lik nista ne poduzima povodom toga. Takodje lik negira da smo mu oduzeli komunikaciju i negira da je rekao da zove admine.

Molim da se porodica i pojedinci kazne zato sto su prekrsili vise pravila ocigledno namjerno. Hvala!

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu
● ID 1416 bit će kažnjen za Odbijanje RP, FearRP
● ID 166 bit će kažnjen za PG
● ID 6827 bit će kažnjen za MG ( OOC pričanje )

Zahtjevam POV ID 1416 da utvrdimo je li bio MG. Ukoliko igrač ne dostavi POV provjeriti će se jesu li članovi Vendete pa će biti warnovani.

Roba

Player
Player
Mislim da ne mozes zahtjevati POV samo u red circle event mozes traziti POV

Nikčee

Player
Player

Zahtjevam POV ID 1416 da utvrdimo je li bio MG. Ukoliko igrač ne dostavi POV provjeriti će se jesu li članovi Vendete pa će biti warnovani.
nemam POV kad nije bio nikakav event red circle event

Roba

Player
Player
Ok, samo mogu li znati koja je ovo familija u pitanju sto je pljackala ID:1416

Roba

Player
Player
Ja ne znam ali ovdje koliko ja vidim na snimku svi MG rade

Vuk Darkin

Player
Player
1. Da bi igrac oduzeo komunikaciju mora da uradi /DO komandu
2. Igrac ukoliko misli da su drugi nesto zgresili ima pravo pozvati admina znaci on ne odbija da RPa nego misli da su drugi pogresili
3. Na PoV se vidi da svi koji ga robaju MG-aju (pricaju na discord)
4. Igrac koji je stavio tacku ju je vrv stavio cim je ustao,pre nego sto su mu rekli da mu oduzimaju komunikaciju (na nepravilan nacin)
5. Ziko ti ne mozes traziti coveku PoV ako nije red circle event
pozz

Roba

Player
Player
+ Si banao ID:1416 za MG i FearRP ja mislim da je to Demorgan a ne ban

Nikola Ali

Player
Player

Molim vas da se id 6827 ne kazni jer sve sto je receno oc je bilo receno preko diskorda a ne u rp. mozete provjeriti snimak.
Cak kada se rp krenuo zakompliciravati rekao mi je da se mjutiram da nebi bilo problema sa time zbog ceg je dobio kaznu.
Nadam se da me razumijete i da nece biti kaznjen.

Nikčee

Player
Player
Vi ste mene morali pustiti odmah kad sam rekao da idem sa OOC eventa

Joseph Hiden

Player
Player
1. Da bi igrac oduzeo komunikaciju mora da uradi /DO komandu
2. Igrac ukoliko misli da su drugi nesto zgresili ima pravo pozvati admina znaci on ne odbija da RPa nego misli da su drugi pogresili
3. Na PoV se vidi da svi koji ga robaju MG-aju (pricaju na discord)
4. Igrac koji je stavio tacku ju je vrv stavio cim je ustao,pre nego sto su mu rekli da mu oduzimaju komunikaciju (na nepravilan nacin)
5. Ziko ti ne mozes traziti coveku PoV ako nije red circle event
pozz
1. stavka inace ti kad u irl oduzimas komunikaciju ti pises gore iznad tvoje glave znam da je to jedno od pravila ali je nagluplje ikada. isto kao i da moras da govoris da li pretrazujes, neces ti doci irl i reci PRETRAZUJEM UZIMAM KOMUNIKACIJU to ces samo uraditi .4 stvar cim sam izaso iz kola uperio sam u njega pistolj on ne sme uzeti odasiljac i svi znamo da to koristite kao RP2W sada ucuti i ne trazi opravdanje za fear rp krp MG sram da vas bude

Roba

Player
Player
1. stavka inace ti kad u irl oduzimas komunikaciju ti pises gore iznad tvoje glave znam da je to jedno od pravila ali je nagluplje ikada. isto kao i da moras da govoris da li pretrazujes, neces ti doci irl i reci PRETRAZUJEM UZIMAM KOMUNIKACIJU to ces samo uraditi .4 stvar cim sam izaso iz kola uperio sam u njega pistolj on ne sme uzeti odasiljac i svi znamo da to koristite kao RP2W sada ucuti i ne trazi opravdanje za fear rp krp MG sram da vas bude
Sram da tebe bude

Vuk Darkin

Player
Player
Znaci ako je tebi pravilo glupo neces ga postovati??

Nikčee

Player
Player
to mi moze da kaze svako, a ti si bio na podrucju gdje se ne desava nikakav event nikad.
Nikolanov problem je da sad znas da si u krivu al jednostavno nezelis to priznati jer vidim da ti je ponestalo izgovora i kolko vidim mi balkanci samo visimo po forumu i cekamo da netko napravi gresku da mozes da ga zajebes.

Last edited:

Vuk Darkin

Player
Player
Problem je da sad znas da si u krivu al jednostavno nezelis to priznati jer vidim da ti je ponestalo izgovora i kolko vidim mi balkanci samo visimo po forumu i cekamo da netko napravi gresku da mozes da ga zajebes.
ne ne ne ovde nije niko kriv osim admina ja ni nisam lik kog si robao xD"

Status
Not open for further replies.
Top Bottom