G.P 6.15, VDM, MK, CL...
drugi pov:
drugi pov:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pisao sam pre nego sto je oduzeta komunikacijaTakodje pises svojima, a oduzeta ti je komunikacija... bezis iz kola nemas strah za zivot mr.supermene
Skoci s mosta pomozi i sebi i ostatku svetapisao sam pre nego sto je oduzeta komunikacija
kakav fear rp? lik je sam u autu, njegovi su produzili ispred, naravno da cu da pobegnemU prvom pov-u se vidi kako radis fear rp slino balava, nemas strah da pobegnes? U drugom pov ljudi pucaju na nas bez upozorenja prekrseno gp6.15. hvala lepo.
2 coveka uzimaju njega za taoca, zakljucavas mu vrata koja ne postoje kazes fearrp niste mu ni uzeli oruzje mogo da izadje kad si stojao da te urnise, izlazi iz vozila te nakon toga pucate bez brojanja 5 sekundi, radite mk, pisano je pre nego je komunikacija oduzeta. Jedan savet prvo oduzmi komunikaciju kad dizes ne posle toga xDU prvom pov-u se vidi kako radis fear rp slino balava, nemas strah da pobegnes? U drugom pov ljudi pucaju na nas bez upozorenja prekrseno gp6.15. hvala lepo.
Skoci s mosta pomozi i sebi i ostatku sveta
Iskreno prepun mi je kurac ovakvih degenerika kao sto si ti. Molim administraciju da odradi posao kako misle i to je to. Ovo vise nema veze sa roleplay-om. Server nazalost polako propada zbog degenerika slicnih doticnom. Pozdrav
Kakav si ti decko degenerik sam svojoj organizaciji nabijas warn. Pucate nas bez upozorenja dok vas robamo...
Evo ga jos jedan forum ratnik koj je uspeo u zivotu kaceci ljude na forum i pokusavajuci da nabije nekom warn. GG majstore popisam ti se u tvoj RP
Molim administraciju da locka zalbu radi off topica i kazni radi forum vredjanja. hvala.U prvom pov-u se vidi kako radis fear rp slino balava, nemas strah da pobegnes? U drugom pov ljudi pucaju na nas bez upozorenja prekrseno gp6.15. hvala lepo.
Kakav si ti decko degenerik sam svojoj organizaciji nabijas warn. Pucate nas bez upozorenja dok vas robamo...
Evo ga jos jedan forum ratnik koj je uspeo u zivotu kaceci ljude na forum i pokusavajuci da nabije nekom warn. GG majstore popisam ti se u tvoj RP
Relja Shayk Aldin Verstappen Kristina_Verstappen Nikola GojkovicIskreno prepun mi je kurac ovakvih degenerika kao sto si ti. Molim administraciju da odradi posao kako misle i to je to. Ovo vise nema veze sa roleplay-om. Server nazalost polako propada zbog degenerika slicnih doticnom. Pozdrav
Tako je molim admine Verstapenovce da rese slucaj posto drugi admini izgleda ne postoje, izgleda da postoji samo taj duo admina kad je nasa fam u pitanju. Ali ti ces uvek biti i ostati mala iskompleksirana pickica kojoj su lupali samare u skolici
Jel mu neko dozvolio da izadje iz auta? Lik je kidnapovan i treba imati strah za zivot zar ne? Slino.2 coveka uzimaju njega za taoca, zakljucavas mu vrata koja ne postoje kazes fearrp niste mu ni uzeli oruzje mogo da izadje kad si stojao da te urnise, izlazi iz vozila te nakon toga pucate bez brojanja 5 sekundi, radite mk, pisano je pre nego je komunikacija oduzeta. Jedan savet prvo oduzmi komunikaciju kad dizes ne posle toga xD
Auto je bio pun nego mu zabolo...2 coveka uzimaju njega za taoca, zakljucavas mu vrata koja ne postoje kazes fearrp niste mu ni uzeli oruzje mogo da izadje kad si stojao da te urnise, izlazi iz vozila te nakon toga pucate bez brojanja 5 sekundi, radite mk, pisano je pre nego je komunikacija oduzeta. Jedan savet prvo oduzmi komunikaciju kad dizes ne posle toga xD