Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MassRule Break | ID:11372, 30062, 37799

Status
Not open for further replies.
Your ID
517
Players nickname
Nikola Golubovic
Suspect ID
11372, 30062, 37799
Date of violation
Feb 5, 2023
Time of violation
14:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wERfsNtEFAg

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
Kakav si ti decko degenerik sam svojoj organizaciji nabijas warn. Pucate nas bez upozorenja dok vas robamo...
Evo ga jos jedan forum ratnik koj je uspeo u zivotu kaceci ljude na forum i pokusavajuci da nabije nekom warn. GG majstore popisam ti se u tvoj RP

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
Takodje pises svojima, a oduzeta ti je komunikacija... bezis iz kola nemas strah za zivot mr.supermene

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
Iskreno prepun mi je kurac ovakvih degenerika kao sto si ti. Molim administraciju da odradi posao kako misle i to je to. Ovo vise nema veze sa roleplay-om. Server nazalost polako propada zbog degenerika slicnih doticnom. Pozdrav

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
U prvom pov-u se vidi kako radis fear rp slino balava, nemas strah da pobegnes? U drugom pov ljudi pucaju na nas bez upozorenja prekrseno gp6.15. hvala lepo🤓.
kakav fear rp? lik je sam u autu, njegovi su produzili ispred, naravno da cu da pobegnem

Lyn Zuyev

Player
Player
U prvom pov-u se vidi kako radis fear rp slino balava, nemas strah da pobegnes? U drugom pov ljudi pucaju na nas bez upozorenja prekrseno gp6.15. hvala lepo🤓.
2 coveka uzimaju njega za taoca, zakljucavas mu vrata koja ne postoje kazes fearrp niste mu ni uzeli oruzje mogo da izadje kad si stojao da te urnise, izlazi iz vozila te nakon toga pucate bez brojanja 5 sekundi, radite mk, pisano je pre nego je komunikacija oduzeta. Jedan savet prvo oduzmi komunikaciju kad dizes ne posle toga xD

Lyn Zuyev

Player
Player
Skoci s mosta pomozi i sebi i ostatku sveta
Iskreno prepun mi je kurac ovakvih degenerika kao sto si ti. Molim administraciju da odradi posao kako misle i to je to. Ovo vise nema veze sa roleplay-om. Server nazalost polako propada zbog degenerika slicnih doticnom. Pozdrav
Kakav si ti decko degenerik sam svojoj organizaciji nabijas warn. Pucate nas bez upozorenja dok vas robamo...
Evo ga jos jedan forum ratnik koj je uspeo u zivotu kaceci ljude na forum i pokusavajuci da nabije nekom warn. GG majstore popisam ti se u tvoj RP
Molim administraciju da locka zalbu radi off topica i kazni radi forum vredjanja. hvala.

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
Relja Shayk Aldin Verstappen Kristina_Verstappen Nikola Gojkovic
resite ovo vredjanje na forumu

Tenatako

banned.
Player
2 coveka uzimaju njega za taoca, zakljucavas mu vrata koja ne postoje kazes fearrp niste mu ni uzeli oruzje mogo da izadje kad si stojao da te urnise, izlazi iz vozila te nakon toga pucate bez brojanja 5 sekundi, radite mk, pisano je pre nego je komunikacija oduzeta. Jedan savet prvo oduzmi komunikaciju kad dizes ne posle toga xD
Jel mu neko dozvolio da izadje iz auta? Lik je kidnapovan i treba imati strah za zivot zar ne? Slino.

Tenatako

banned.
Player
Auto je bio pun nego mu zabolo...

Stefan Markoviic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 30062 dobit će kaznu za GP 6.15
  • ID 11372 dobit će kaznu za GP 6.15
  • ID 37527 dobit će kaznu za MK
  • ID 33921 dobit će kaznu za GP 6.15
  • ID 14050 dobit će kaznu za CL

Status
Not open for further replies.
Top Bottom