Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Massive CR,VDM | Legalne organizacije

Status
Not open for further replies.
Your ID
123
Players nickname
Vuk Darkin
Suspect ID
000
Date of violation
Dec 26, 2021
Time of violation
15:02
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=R0X1kfN9DEs

Vuk Darkin

Player
Player
Kao sto mozete da vidite kroz ceo PoV pokusavamo zaustaviti ammo run
1. Niko nece da stane iako ima naoruzanih ljudi oko njega
2. Iako nece da stanu oni unistavaju nasa kola to jest rade CR
3. Gaze nas to jest VDM
Ovo se desava svaki put kada rade ammo run sto mislim da nije uredu s obzirom da imaju kamione i oklopna vozila... A njima je vazno da dostave municiju pod svaku cenu i ne boje se za zivot- FEAR RP

Urke

Player
Player
Ovo je smeh-zalba. Cekaj, kamione cuva vojska i ocito se svi ovde medjusobno pucaju dok kamioni idu? Na tvom snimku od navedenih zalbi nije nista precizirano od onoga sto si naveo u ovoj zalbi. Vojnici se obucavaju tako da nemaju strah ni od koga jer je ona sama po sebi specificna organizacija jer je ona tu da brani drzavu i samim tim oni ne smeju da osecaju strah u bilo kakvim situacijama. Pritom, kamioni imaju branike koji sluze za takve situacije kao sto ste vi pokusali. Inace, interesuje me zasto ste vi koji ste pali odmah kod preuzimanja paketa za Ammo-run (umrli) dosli i vratili se na tu situaciju? I vi i zeleni ste radili CarRaming, radite PG sa vozilima. Gde si ti video da lambordzini moze da se okrece kao cigra i udara sta stigne i potom da radi? I to na kamion koji je maksimalno zasticen sa svih strana jer prevozi visokovredan teret, tj. municiju. VDM necemo da pominjemo, sam i svesno trcis ka vozilu i pritom oni usporavaju i sasvim su te normalno udarili tako da i da te nisu udarili ne bi smeo pobeci.

Ti na 3:50 radis Fear RP, nisane u tebe neces da stanes, pocnu da PUCAJU opet trcis. Jedino ti mozes biti kaznjen za ovo. Pozdrav.

R@pe_master69

Player
Player
Kao sto mozete da vidite kroz ceo PoV pokusavamo zaustaviti ammo run
1. Niko nece da stane iako ima naoruzanih ljudi oko njega
2. Iako nece da stanu oni unistavaju nasa kola to jest rade CR
3. Gaze nas to jest VDM
Ovo se desava svaki put kada rade ammo run sto mislim da nije uredu s obzirom da imaju kamione i oklopna vozila... A njima je vazno da dostave municiju pod svaku cenu i ne boje se za zivot- FEAR RP
kao prvo cr ste poceli prvi radit mi smo uzvratili drugo mene ste pogazili min 3 puta i nije vdm ako mi ti stanes na sred puta da se nemoze skrenit

Vuk Darkin

Player
Player
Ovo je smeh-zalba. Cekaj, kamione cuva vojska i ocito se svi ovde medjusobno pucaju dok kamioni idu? Na tvom snimku od navedenih zalbi nije nista precizirano od onoga sto si naveo u ovoj zalbi. Vojnici se obucavaju tako da nemaju strah ni od koga jer je ona sama po sebi specificna organizacija jer je ona tu da brani drzavu i samim tim oni ne smeju da osecaju strah u bilo kakvim situacijama. Pritom, kamioni imaju branike koji sluze za takve situacije kao sto ste vi pokusali. Inace, interesuje me zasto ste vi koji ste pali odmah kod preuzimanja paketa za Ammo-run (umrli) dosli i vratili se na tu situaciju? I vi i zeleni ste radili CarRaming, radite PG sa vozilima. Gde si ti video da lambordzini moze da se okrece kao cigra i udara sta stigne i potom da radi? I to na kamion koji je maksimalno zasticen sa svih strana jer prevozi visokovredan teret, tj. municiju. VDM necemo da pominjemo, sam i svesno trcis ka vozilu i pritom oni usporavaju i sasvim su te normalno udarili tako da i da te nisu udarili ne bi smeo pobeci.

Ti na 3:50 radis Fear RP, nisane u tebe neces da stanes, pocnu da PUCAJU opet trcis. Jedino ti mozes biti kaznjen za ovo. Pozdrav.
1. na 3.50 niko nije rekao da stanem
2. ne razumem samo ko se vratio u situaciju i zelenih uopste ni nema
3. ako vojnici ne zele da stanu i izgovor im je da su obuceni da se niceg ne plase, svi mogu to raditi ( imaju puske na sebi i beze)
4. CR mi nismo radili jel mi pokusavamo da ih zaustavimo, a oni se zabijaju u nas a i na kraju videa se vidi u kakvom stanju mi je auto zavrsio
pozdrav

R@pe_master69

Player
Player
1. na 3.50 niko nije rekao da stanem
2. ne razumem samo ko se vratio u situaciju i zelenih uopste ni nema
3. ako vojnici ne zele da stanu i izgovor im je da su obuceni da se niceg ne plase, svi mogu to raditi ( imaju puske na sebi i beze)
4. CR mi nismo radili jel mi pokusavamo da ih zaustavimo, a oni se zabijaju u nas a i na kraju videa se vidi u kakvom stanju mi je auto zavrsio
pozdrav
auto vam je u stanju takvom jer smo vam uzvracali kako ste vi nama

Curtis Jackson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 4066 dobit će kaznu za vdm(vidi se da je namerno skrenuo u vas)
  • ID 123(vi) dobit ce te kaznu za fear rp(ulazak sportskim autom u kamion i pravljenje vise tezih saobracajnih udesa za redom),pg(voznja automobila posle vise tezih havarija,voznja off road sa sport autom,udaranje kamiona sport autom,trcanje nakaon vise primljenih metkova i vise udesa.)
  • ZATVORENO!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom