Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32893
Players nickname
Amke Tenapumpho
Suspect ID
11440,24484
Date of violation
Feb 10, 2023
Time of violation
00.00
Proofs
https://youtu.be/VMDmq_nDS8Y

Amke Malovcic

Player
Player
Zaustavljaju me dok afkam i pisu kaznu kao prekoracio brzinu kazu imam prljav dosije mijenjao ga jucer restartam igru nemam prljav dosije i nemam nijednu neplacenu kaznu niti sam ga dobio ima mjesec dana i pretrazivaju me bez razloga i zaustavljaju.I jos njihov zamenik ili ti ga lider LSPDA nista ne reaguju ignorisu, dok jim pricam za tu situaciju. I naravno UB ignorisanje za naplacivanje kazni i zaustavljanje samo su nastavili napred.

Amke Malovcic

Player
Player
Zaustavljaju me dok afkam i pisu kaznu kao prekoracio brzinu kazu imam prljav dosije mijenjao ga jucer restartam igru nemam prljav dosije i nemam nijednu neplacenu kaznu niti sam ga dobio ima mjesec dana i pretrazivaju me bez razloga i zaustavljaju.I jos njihov zamenik ili ti ga lider LSPDA nista ne reaguju ignorisu, dok jim pricam za tu situaciju. I naravno UB ignorisanje za naplacivanje kazni i zaustavljanje samo su nastavili napred.
slika da nemam prljav dosije nakon restarta: https://media.discordapp.net/attach...87070716608592/image.png?width=992&height=558
i slika da nemam novcane kazne: https://media.discordapp.net/attach...89821152436255/image.png?width=990&height=558

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Dostavite POV od pocetka situacije gdje se vidi razlog zaustavljanja !
Za dostavu POV-a imate 6h !​

Alex Morningstar

Player
Player
Toliko mi je zamimljiv post da moram da odradim jednu analizu:

'Zaustavljaju me dok afkam' - Priznajes da afkas?
' i pisu kaznu kao prekoracio' - Daj POV od pocetka situacije.
'nemam prljav dosije i nemam nijednu neplacenu kaznu' - Nauci kako kazne funkcionisu.
'I jos njihov zamenik ili ti ga lider LSPDA nista ne reaguju ignorisu, dok jim pricam za tu situaciju.' - Ne razumem kome si ti pricao?
'I naravno UB ignorisanje za naplacivanje kazni i zaustavljanje samo su nastavili napred.' - Sta ti znaci ova recenica?

Svako dobro,

Amke Malovcic

Player
Player

'nemam prljav dosije i nemam nijednu neplacenu kaznu' - Nauci kako kazne funkcionisu.
'I jos njihov zamenik ili ti ga lider LSPDA nista ne reaguju ignorisu, dok jim pricam za tu situaciju.' - Ne razumem kome si ti pricao?
'I naravno UB ignorisanje za naplacivanje kazni i zaustavljanje samo su nastavili napred.' - Sta ti znaci ova recenica?

Svako dobro,
ko je tebe sta pito lider lspda? sad cu ti na sve odg afk smem u cosku nisam antiafko. pov od situacije ide uskoro kazne funkcionisu tako koliko si kazni dobivao to znam ali jucer sam ocistio nisam jos nista dobio ub jer samo nastavlja da hoda bez da odgovori na pitanje jer zna da mu je samo do para i otiso je naravno svako dobro postovanje.

Amke Malovcic

Player
Player

Svako dobro,
aha jos i to kome sam pricoa pricao sam Alen Skiteru.

Alex Morningstar

Player
Player
Sve sto se ovde desilo jeste sto je moj covek rekao da imas dosije, ID 24848, dobice za MG, to je to.

Alex Morningstar

Player
Player
Daj nam produzen POV, ja ne cuvam greske samo da vidimo celu situaciju jer cisto sumnjam da su oni dosli do tebe dok ti stojis (afkas) i napisali kaznu za brzinu.
Sto se kazni tice, ti si izgleda promenio ime u Vladi (tu ti se ne brise nista). U trenutku zaustavljanja ti si imao 1 zatvorsku kaznu (kada je platis preko telefona ne brise se iz sistema). Znaci da moji ljudi su sa punim pravom te pretresli.
Na samom kraju, sto je moj covek reko da imas dosije, buduci da nisi imao 'vidjen u kriminalnim strukturama' on se samo lose izrazio i nije cak ni MG (zavisi sad kako ce admini protumaciti).

Aldin Verstappen

Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Odbijem ovu zalbu

Zatrazeni POV nije dostavljen u datom periodu !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom