Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected optuzuju me za nesto sto nisam uradio

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38455
Players nickname
Aleksa Sladakovic
Suspect ID
33722 33210
Date of violation
Feb 10, 2023
Time of violation
16:19
Proofs
https://www.flickr.com/photos/197677841@N03/52680046777/in/dateposted-public/

sladakovicc_a

Player
Player
pri izlazu iz garaze sam ih slucajno udario, zaustavili su me, pretrazili nasli pumparu i metkove koje nisu ni uzeli. posle toga optuzuju za ubistvo mene i takodje coveka pored mene a niko nikoga nije ubio.

Joca Soprano

Player
Player
Prije pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Ispravite naslov zalbe.
Dokazi se prenose sa drugih izvora.
Prenesite dokaze na youtube.
Imate 12 sati da ispravite ove greške​

Last edited:

AlexXx94

Player
Player
Zastosi optuzio mene? Jesam ti ja napisao kazne? Daj pov cele situacije, drugar ti nije dobio za ubistvo nego ja msm za nelegalno oruzije, nismo mu pisali za nepotcinjenost a nije slusao kad sam mu rekao da stane do zida. Ja 33210 nemam veze sa tobom nisam ti ni piso kazne?

Vlada11

Player
Player
pri izlazu iz garaze sam ih slucajno udario, zaustavili su me, pretrazili nasli pumparu i metkove koje nisu ni uzeli. posle toga optuzuju za ubistvo mene i takodje coveka pored mene a niko nikoga nije ubio.
Zbog takvih indijanaca i pandura se gube ljudi na serveru, ni kriv ni duzan odes u zatvor i kad odes ni ne ulaziti se vise, danas me zgazi pandur i ja mu kazem da li je normalan on se vrati kurci mi se i ubije me i sta da radim

($_D_U_X_A_$)

Player
Player
AHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
JA NE MOGU

Status
Not open for further replies.
Top Bottom