pri izlazu iz garaze sam ih slucajno udario, zaustavili su me, pretrazili nasli pumparu i metkove koje nisu ni uzeli. posle toga optuzuju za ubistvo mene i takodje coveka pored mene a niko nikoga nije ubio.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zbog takvih indijanaca i pandura se gube ljudi na serveru, ni kriv ni duzan odes u zatvor i kad odes ni ne ulaziti se vise, danas me zgazi pandur i ja mu kazem da li je normalan on se vrati kurci mi se i ubije me i sta da radimpri izlazu iz garaze sam ih slucajno udario, zaustavili su me, pretrazili nasli pumparu i metkove koje nisu ni uzeli. posle toga optuzuju za ubistvo mene i takodje coveka pored mene a niko nikoga nije ubio.
AHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHpri izlazu iz garaze sam ih slucajno udario, zaustavili su me, pretrazili nasli pumparu i metkove koje nisu ni uzeli. posle toga optuzuju za ubistvo mene i takodje coveka pored mene a niko nikoga nije ubio.