Ime porodice: Enigma
Vlasnika porodice i ID: Andelko Silvercic #28281
Broj kuce od porodice: 567
Discord vlasnika porodice: Armin lepic#6886
-------Povjest Familije-------
Ja Andelko Silvercic prije tacno 12 godina drzao sam staru familiju silver family. Sjetio sam se tih starih dobrih dana i odlucio nazvati bivse prijatelje/kolege
kada sam ih pozvao pitali su me zasto se ne prisjetimo starih dana i da opet krenemo u akciju. Nakon toga odlucili smo osnovat novu porodicu ENIGMA i popet se opet na vrh.
-------cilj porodice-------
Nas cilj je pomoci svakome kome treba pomoc. Biti najbolji u svemu jer stara poslovica koja kaze bitno je sudjelovati laze zato mi zelimo biti na prvome mjestu na tabeli.
i nadamo se da od svih tih ljudi kojima pomognemo bar pola da bude nasa braca i ne okrenu leđa i odu za novcem kao sto se događalo prije.
-------Rankovi-------
(1) Pocetnik-Novi u timu, na razmatranju za veci rank
(2) Suspend-Prekrsio neko porodicno pravilo itd...(krada iz skladista, TK)...
(3)Solider-Iskusniji u ekipi, igrac koji je duze u famu
(4)Hitman-Clan koji zna sva pravila i aktivan je
(5)Siguran Tim-Glavni među nizim rankovima
(6)Direktor-Vec dugo u familiji, iskusan sa novim clanovima
(7)Kum-Glavna faca familije kada nema nikoga od vecih cinova on je glavni
(8)Smeker-Kao Co lider ali nije previse drag Lideru pa ga nezeli stavit na co-lidera
(9)Co-Boss-Ima sav pristup svemu(sama rjec kaze Co-Boss)
(10)Boss-Glava familije
-------Fam outffit-------
-------Fam logo------
-------Pravila porodice-----
1. Član ne može biti izdajica ili doušnik . 2. Član ne može biti kukavica 3. Član ne smije dići ruku na članove obitelji ili nadređene 4. Član mora respektirati sve u familiji , nema sexulanog ili psihičkog zlostavljanja (Kick) 5. Član ne smije krasti od drugog člana 6. Članostvo je doživotno , izdajice i dezerteri se likvidiraju 7. OSVETA je fundamentalno pravilo porodice , tko dira familiju , familija vraća 3 x 8. Ako druga familija ubije ili našteti jednom od članova , osveta mora biti brza i brutalna 9. Član ne smije narušavati biznis drugog člana 10. Članovi čuvaju ostale članove kao da im je brat/sestra 11. Članovi nemsiju biti toksični , moraju imati manire .e zasluzuje.
Vlasnika porodice i ID: Andelko Silvercic #28281
Broj kuce od porodice: 567
Discord vlasnika porodice: Armin lepic#6886
-------Povjest Familije-------
Ja Andelko Silvercic prije tacno 12 godina drzao sam staru familiju silver family. Sjetio sam se tih starih dobrih dana i odlucio nazvati bivse prijatelje/kolege
kada sam ih pozvao pitali su me zasto se ne prisjetimo starih dana i da opet krenemo u akciju. Nakon toga odlucili smo osnovat novu porodicu ENIGMA i popet se opet na vrh.
-------cilj porodice-------
Nas cilj je pomoci svakome kome treba pomoc. Biti najbolji u svemu jer stara poslovica koja kaze bitno je sudjelovati laze zato mi zelimo biti na prvome mjestu na tabeli.
i nadamo se da od svih tih ljudi kojima pomognemo bar pola da bude nasa braca i ne okrenu leđa i odu za novcem kao sto se događalo prije.
-------Rankovi-------
(1) Pocetnik-Novi u timu, na razmatranju za veci rank
(2) Suspend-Prekrsio neko porodicno pravilo itd...(krada iz skladista, TK)...
(3)Solider-Iskusniji u ekipi, igrac koji je duze u famu
(4)Hitman-Clan koji zna sva pravila i aktivan je
(5)Siguran Tim-Glavni među nizim rankovima
(6)Direktor-Vec dugo u familiji, iskusan sa novim clanovima
(7)Kum-Glavna faca familije kada nema nikoga od vecih cinova on je glavni
(8)Smeker-Kao Co lider ali nije previse drag Lideru pa ga nezeli stavit na co-lidera
(9)Co-Boss-Ima sav pristup svemu(sama rjec kaze Co-Boss)
(10)Boss-Glava familije
-------Fam outffit-------
-------Fam logo------
-------Pravila porodice-----
1. Član ne može biti izdajica ili doušnik . 2. Član ne može biti kukavica 3. Član ne smije dići ruku na članove obitelji ili nadređene 4. Član mora respektirati sve u familiji , nema sexulanog ili psihičkog zlostavljanja (Kick) 5. Član ne smije krasti od drugog člana 6. Članostvo je doživotno , izdajice i dezerteri se likvidiraju 7. OSVETA je fundamentalno pravilo porodice , tko dira familiju , familija vraća 3 x 8. Ako druga familija ubije ili našteti jednom od članova , osveta mora biti brza i brutalna 9. Član ne smije narušavati biznis drugog člana 10. Članovi čuvaju ostale članove kao da im je brat/sestra 11. Članovi nemsiju biti toksični , moraju imati manire .e zasluzuje.
Last edited: