Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Andelko

Player
Player
Ime porodice: Enigma
Vlasnika porodice i ID: Andelko Silvercic #28281
Broj kuce od porodice: 567
Discord vlasnika porodice: Armin lepic#6886

-------Povjest Familije-------

Ja Andelko Silvercic prije tacno 12 godina drzao sam staru familiju silver family. Sjetio sam se tih starih dobrih dana i odlucio nazvati bivse prijatelje/kolege
kada sam ih pozvao pitali su me zasto se ne prisjetimo starih dana i da opet krenemo u akciju. Nakon toga odlucili smo osnovat novu porodicu ENIGMA i popet se opet na vrh.

-------cilj porodice-------
Nas cilj je pomoci svakome kome treba pomoc. Biti najbolji u svemu jer stara poslovica koja kaze bitno je sudjelovati laze zato mi zelimo biti na prvome mjestu na tabeli.
i nadamo se da od svih tih ljudi kojima pomognemo bar pola da bude nasa braca i ne okrenu leđa i odu za novcem kao sto se događalo prije.

-------Rankovi-------

(1) Pocetnik-Novi u timu, na razmatranju za veci rank
(2) Suspend-Prekrsio neko porodicno pravilo itd...(krada iz skladista, TK)...
(3)Solider-Iskusniji u ekipi, igrac koji je duze u famu
(4)Hitman-Clan koji zna sva pravila i aktivan je
(5)Siguran Tim-Glavni među nizim rankovima
(6)Direktor-Vec dugo u familiji, iskusan sa novim clanovima
(7)Kum-Glavna faca familije kada nema nikoga od vecih cinova on je glavni
(8)Smeker-Kao Co lider ali nije previse drag Lideru pa ga nezeli stavit na co-lidera
(9)Co-Boss-Ima sav pristup svemu(sama rjec kaze Co-Boss)
(10)Boss-Glava familije

-------Fam outffit-------

-------Fam logo------

-------Pravila porodice-----

1. Član ne može biti izdajica ili doušnik . 2. Član ne može biti kukavica 3. Član ne smije dići ruku na članove obitelji ili nadređene 4. Član mora respektirati sve u familiji , nema sexulanog ili psihičkog zlostavljanja (Kick) 5. Član ne smije krasti od drugog člana 6. Članostvo je doživotno , izdajice i dezerteri se likvidiraju 7. OSVETA je fundamentalno pravilo porodice , tko dira familiju , familija vraća 3 x 8. Ako druga familija ubije ili našteti jednom od članova , osveta mora biti brza i brutalna 9. Član ne smije narušavati biznis drugog člana 10. Članovi čuvaju ostale članove kao da im je brat/sestra 11. Članovi nemsiju biti toksični , moraju imati manire .e zasluzuje.

Last edited:

Yorma Peškir

Player
Player
Prihvatam Vašu neformalnu organizaciju!

Hvala za apliciranje,

Uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idite protiv server skripti.

Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom