Sve se vidi u pov kadja kroz kontenjer
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne damSve se vidi u pov kadja kroz kontenjer
lepo ti je rekao tvoj da je dsync los pokusaj namestanja banaSve se vidi u pov kadja kroz kontenjer
brate jel se ti sprdas ?Sve se vidi u pov kadja kroz kontenjer
salio se on malobrate jel se ti sprdas ?
Kakav citer ja ne verujem Mihailo kakav to softwer koristis?Sve se vidi u pov kadja kroz kontenjer
pise se ne znaVidis da igra prvi put tu mapu ocigledno da nezna za dsync
au bolje povuci zalbu ovako se samo blamiras mozda lik nema pov ,ali ovo je boze sacuvajSve se vidi u pov kadja kroz kontenjer
vrata jesu otvorena ali ja sam pored vrata dysnc moze biti ali da mene jedan lik puca i hita sve a ovi ostali pucaju u kontenjer mene ne moze hitati nikog ocigledno sem njega vidis da dosta njih pucali i niko me ne hita bitno da on covek sve hitoVrata su bila otvorena + dsync. Mislim nema sta. razumijem razlog zalbe, ali ovo je cist dsync
Moj brat slagao samog sebe samo ja ga pucao lolcinavrata jesu otvorena ali ja sam pored vrata dysnc moze biti ali da mene jedan lik puca i hita sve a ovi ostali pucaju u kontenjer mene ne moze hitati nikog ocigledno sem njega vidis da dosta njih pucali i niko me ne hita bitno da on covek sve hito